Hur min viktresa började

Det var så här allting startade 2014. Hemma, i ett rum med min kropp och en crosstrainer. Mer än så hade jag inte tillgång till. Idag har jag lyckats bygga upp mitt hemmagym lite mer. Flera hantlar, en viktstång som jag precis köp in och några gummiband med olika motstånd. Så har jag tränat sedan Corona utbrottet startade i Februari. Även fast jag har saknat gymmet en hel del under denna tiden så har saknade avtagit idag. Jag har hittat tillbaka till glädjen av att träna i mitt egna hem. Hittat massor av roliga övningar som man kanske inte alls gör om man går till gymmet dag ut och dag in. Covid-19 har därmed gett mig möjligheten att hitta tillbaka till glädjen med att träna i mitt egna hem och det tackar jag för.


Idag känner jag mig glad över att min viktresa började just på detta sätt. För jag tror att det har möjliggjort för mig att hitta tillbaka till rutinerna och därav kunna uppnå de resultat som jag vill, oavsett plats.

Kom ihåg! Hemmaträning kräver inte mer än ett hem och en kropp. Kunde jag starta min viktresa i hemmet och tappa -20kg på bara hemmaträning så kan du också!

Gillar