How to cut my hair?

Vill verkligen göra en förändring på mitt hår. En del av mig vill klippa mig kort, eller ja kortare än vad jag har nu för att verkligen få bort allt det slitna och få en jämn tjocklek över hela mitt hår. En annan del av mig vill behålla min längd som den är nu även fast de är tunt och slitet i topparna.

Men vad då göra åt min hårfärg? Ska jag behålla Ombre som jag verkligen trivs så bra i men får färga utväxen var och varranan månad då mitt blonda hår kommer fram? Ska jag göra en ljusare ombre? Ska jag färga om håret och bli helt blong igen? Ska jag färga ljus brunt varmt hår med blondare slingor i för att dölja utväxten? Ska jag färga håret mörkt helt och hållet och ev lägga i en häftig röd färg i topparna?

Ja många frågor som snurrar runt i mitt huvud. Men något ska jag göra. Gillar i övrigt frisyren Lob som ni kan se olika varianter av på bilderna ovan. Diggar verkligen första bilden på frisyren och färgen som Elin johansson gjort på en av sina kunder. Vet dock inte om jag vågar, tänk om jag ser ännu yngre ut än jag redan gör...

Tips välkomnas!

Gillar

Kommentarer