Giftermål?

Inlägg i samarbete med Vanbruun

Ska du och Pär gifta er?
Ja det kommer vi troligtvis att göra men vet inte när. Frågan hänger rätt löst hos oss men den lyfts upp ibland efteesom.vi blev tillsammans 2010 och förlovade oss 2013, men på grund av vår ekonomi just nu som påverkas av att jag studerar 100% ett år till, så får frågan hänga löst ett tag till, man självklart vill jag gifta mig och självklart Med Pär.

Efter alla influencers bröllop som varit nu i sommar så kan man ju inte låta bli att planera upp tjejdrömmen på bröllop i huvudet. Jag själv har tittat runt på nätet efter bröllopsklänningar, tärnklänningar och inte minst vigselringar ! Har uppmärksammat att det finns mängder med sidor för vigselringar och fina bröllopssaker men jag har själv fastnat för VANBRUUN som är ett svenskt företag och erbjuder vigselrelaterade produkter till lägre priser! Vilket jag verkligen gillar eftersom att ett bröllop i sig kan vara mycket dyrt så gillar jag att kunna få bra produkter för en lägre peng, varför betala extra liksom? Dock är inte priset helt avgörande eftersom man bara köper en vigselring i livet och den mest avgörande saken för väl av inköpsställen är kvalitet! VANBRUUN utrycker själva "Det viktigaste för oss är att våra smycken erbjuder en kvalitet som gör att smycket håller, inte tappar form, färg eller i värsta fall en diamant." Något som låter som ljuv musik i mina öron. Mardrömmen skulle ju vara att vigselringen går sönder efter ett tag, usha!

Angående vigselringar letar jag efter ringar i guld och diamant eftersom våra förlovningsringar är i guld och vill matcha dem samman. Men för dig som letar efter vigselringar eller förlovningsringar i andra material t.ex silver, vitguld, roseguld, platina eller palladium så erbjuder Vanbruun även detta! Eftersom det finns så extremt mycket att väja mellan och beslutat inte ska tas nu så finns fyra bilder nedan på den typ av ring som jag tänker mig. Något guldigt, tejjigt, snyggt men pampigt.

Vad är ditt drömbröllop?
En mycket svår fråga! Jag har några delar helt klar för mig och andra delar har jag ingen aning om!

Jag vet att jag vill ha en vit, fin och stilren axelbandslös prinsess klänning och mina brudtärnor ska ha puderrosa axelbandslösa klänningar. Vi ska ha vigseln i naturen, med en sjö och ett fjäll i bakgrunden (likt bilden nedan). Festen skall sedan vara i ett stort hus med glasväggar och glastak, likt ett stort växthus som är klätt med ljusslingor och vita tyger längs tak och väggar. Borden som gästerna ska sitta vid ska vara runda och dukade i vitt och puderrosa. Vi ska ha ett liveband som spelar i huvudsak rock, country och irländskt. Till middag tänker jag mig en trerätters meny som finns på ett kort vid varje placering. Till förrätt tänker jag mig något med fisk, ev något som vi till och med fångat själva, hade varit både roligt och verkligen vi. Till middag så hade säkert drömmen för pär varit riktiga grovmalda och hemlagade hamburgare till middag, vilket säkert hade blivit häftigt då det ändå speglar oss som personer. Men innan en meny är klar så kommer jag att ha googlat mig less! Ungefär så långt har jag kommit i min planering, haha!

Gillar

Kommentarer