Freddy wr up vs vanliga jeans

Tog och "följde strömmen" med att köpa dom snygga och omtalade Freddy WR UP. Här på bilden ovan på bilden till höger kan ni då ta del av hur byxan sitter på mig jämfört med ett par vanliga jeans, bilden till väster.

Efter att ha läst så otroligt mycket om dessa byxor och just om att dom ska få din runpa att se "större" ut var för mig en gåta som jag inte visste vilket svar jag skulle tro på. För att då få reda på svaret själv så tog jag och köpte mig ett par!

Vid första åsynen när jag tar på mig dom är en besvikelse. De gör inte alls det som de flesta runt om i sociala medier säger att de ska göra. Upplever min runpa precis lika stor som i vanliga jeans. Saken som skiljer är att Freddy byxan ramar in den mer med hjälp av summer runt runpan. I övrig är byxan så tunn och rörlig precis som ett par vanliga bommullsleggins så de är underbart sköna att ha på sig! Kan dock inte säga något om kvaliteten på dem än då jag bara haft den på mig en gång då jag ännu inte vet om jag är nöjd men byxorna eller ej. Men känns dock som en byxa man skall vara lite varsam med pga det tunna tyget!

Runt midjan sitter också gelé på insidan som då gör att byxan sitter på plats och glider då alltså inte ner och gör så du visar din snygga rövskåra trots den låga midjan, vilket är ett plus för mig! Gelén som sitter kring byxans linning gör också att midjan eventuellt formas lite och du får en snygg mage till dem där inget bullar över linningen. Hehe!

Vilka är dina tankar och åsikter om byxan på mig och över lag? Förstorar byxan runpan och formar midjan eller är det en myt?

Gillar