Dress up for winter!

Innehåller affiliate-länkar

Vaknade i morse och tittade ut genom fönstret. Frosten hade satt sig fast i träden och gräset utanför. Bilorna var vita och såg kalla ut och sjön blänkte medan en ånga åkte upp mot himlen. Tittade på termometern och den visade -4 grader på fras dag,

En morgon som denna vill man bara kura ner sig i soffan med nybakta scones och en varm kopp oboy. Men hade en vän på besök så vi åkte till Max och käka frukost/lunch i kylan och sedan en promenad i ÅRE. Började prata om resor och påmindes genast om vår Londonresa som jag och killen gjorde i december 2011. 

Julstämningen var på högsta nivå. Sångare och band längs hela gatorna. Hundarna som var med människorna  var utklädda till renar. Husen och vägarna var smyckade med belysning och kylan låg i. Alla människor både invånare och turister sprang runt som galningar för att få tag på de bästa julklapparna. Och mitt i allt var vi, jag och min pojkvän. Att vandra längs Themsen, att se Big ben och London eye i vinter solen är bilder som präglat sig fast i minnet för livet. 

Jag kan då inte komma på något annat att tipsa om än en snygg storstads outfit! Tänk dig, du vandrar i en stor stad, Paris, London, Rom, Prag, vilken som helst, temperaturen ligger på runt -3 grader och du är stiligast på gatan där du går iklädd en en snygg kappa, en handväska som utmärker sig, snygga handskar, en matchande mössa och halsduk och sist men inte minst, ett par häftiga skor. Jag har därför nedan att ihop ett grymt kollage av saker som jag skulle vilja bära på en storstadsresa eller bara en vanlig dag nu i vinter. 


Gillar