Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93

Designa egna kläder!

Inlägg i samarbete med Netshirt.se

Som fler av er kanske vet så studerar jag till personlig tränare och kostrådigvare. Jag är just nu inne på slut tampen av delen med personlig tränare, vilket känns så skönt! Jag har självklart redan ideér på vad jag vill göra med min licens och en sak jag alltid drömt om är att starta eget inom kost och träning. Därför sitter jag just nu och testar mina ideér på namn och loggor på plagg för att faktiskt se hur det ser ut på en .tex tröja eller tights. En sida jag hittat som erbjuder just plagg med egna tryck är Netshirt och de har mängder med olika kategorier av plagg, bl.a sportkläder, babykläder, vardagskläder och arbetskläder och faktiskt till mycket bra pris!

Sidan erbjuder dig att ladda upp egna foton och designer så du lätt kan använda dig av egen skapade designer eller köpta designer och trycka på plagg som du själv väljer. Du kan också välja att lägga till färdiga animeringar från hemsidan eller skriva namn eller texter på plagget och välja både storlek och placering på plagget. Tyvärr kan jag inte riktigt ännu visa mina olika förslag på designer eftersom inget är klart ännu gällande företagsnamn och logga. Men tycker du att det är lika roligt som mig att sitta och designa egna plagg själv så surfa in på sidan och lek runt! Självklart kan man designa mer än bara företagskläder, varför inte en härligt tröja med tryck till någons födelsedag? Namn på din baby's body? På bilden nedan ser du fem olika designer på helt vanliga vardagskläder som några personer knåpat ihop!

Gillar