DAGS FÖR BABYSIM

I torsdags började vi på babysim och wow så roligt det var! Hade blandade känslor i bilen påväg till det och tusen tankar om hur det skulle gå. Kommer Kevin bajsa i vattnet? Kommer han att skrika? Tänk om jag tappar han i vattnet? Kommer han att gilla det? Vad gör man ens på babysim? Är han stor nog? Hur ska jag klä av mig själv och honom? Hur ska vi klä på oss samtidigt? Kommer han vara pigg nog? Vad händer om jag behöver amma under babysimmet? Tankar och en känsla som jag tror att måna upplever inför sitt första babysim.

Väl på plats så gick allt väldigt bra och jag kände att ''oron'' jag haft inför detta släppte rätt snabbt. Hela aktiviteten var så avslappnad och trygg att jag inte ens han tänka igenom alla orosmoment. Duschningen gick supersmidigt då jag hade med mig babyskyddet in och han kunde sitta i det både innan och efter simmet medan jag gjorde mig klar. Under babysimmet var läraren fantastiskt avslappnad och underbar att allt kändes inbjudande och roligt. Samtidigt som Kevin verkligen älskade detta. Han skrattade, plaskade och var glad från att vi klev in i omklädningsrummet tills dess att han somnade i bilen.

Jag själv uppskattade babysimmet massor eftersom detta var första gången som jag fick bada tillsammans med Kevin då vi inte har ett badkar. Känner abstinensen av att bada tillsammans med honom redan nu och därför är det tur att det snart är Torsdag igen och därmed dags för babysim. De kommande 7 veckorna kommer att vara underbara och jag ser fram emot allt som jag och Kevin kommer att lära oss tillsammans.

Gillar

Kommentarer