Dag 1.

Första dagen som lärarstudent vid Mittuniversitetet i Härnösand är avklarad. Trots en dag med otroligt mycket information så huvudet känner sig otroligt tungt så känns allt inte lik luddigt längre. Vet nu vad som måste göras vecka för vecka samt vilka uppgifter jag skall göra och när dom skall vara inne.
Informationsmötet pågick från 9.15-12.00 varav att 1 h bestod av fika, kladdkaka, tillsammans med alla andra förstaårs lärar-distansstrudenter. Träffade faktiskt några nya människor, varav att tre utav oss gick tillsammans på ett fik när skoldagen var avlutad för att sitta ute och njuta av det fina vädret.

Har efter det hunnit med mig en promenad för att lära känna Härnösand lite bättre då jag aldrig tidigare varit här förut. Blev en prommis på ca 2,5 km som också kommer passa utmärkt för att gå PW på eller löpa runt om man tar den 2 gånger då hela promenadstråket jag ''hittade'' sträckte sig runt vattnet med hjälp av 2 broar. Har nu fixat i ordning i min kalender så alla scheman stämmer och alla viktiga datum redan är i ordning, har också hunnit läsa 2 olika texter inför morgondagens uppstart av kursen.

Ska nu ta och rulla ut min träningsmatta i rummet så jag kan köra lite magövnigar i hopp om att göra plats för mer info i min hjärna för i morgon!

Gillar

Kommentarer