Crosstrainer in pink

Gårdagen resulterade i ett helt underbart och svettigt 30 min crosstrainer-pass. Åter igen ville jag inte alls träna, kroppen kändes seg och huvudet ofantligt trött. På något sätt tog jag mig väl upp på crosstrainern och kämpade mig igenom 30 minuter, som till och med gick snabbare än vad jag trott.

Idag vilar jag från träningen för att resterande del av veckan kunna köra lite extra cardio och styrka. Plus att jag har fullt upp med tårtförberedelser dvs göra fyllningar och bak av muffins av olika de slag. Jag behöver helt enkelt en vilodag idag, för i morgon fyller jag år!

Tänkte till december försöka skapa mig ett träningsschema för mig själv som jag ska träna efter. För att se hur jag upplever vissa typer av övningar och för att inte tröttna på träningen och cardiopassen som jag nyttjar lite väl för mycket. Planer på att skaffa gymkort finns också, men jag har helt enkelt inte bestämt mig för hur jag ska göra än. Gillar mitt vardagsrum men känner att vikterna jag har hemma är lite för ''lätta'' för tillfället om jag inte gör massor av övningar. Jag vill nu tona kroppen med mer synliga muskler och träning med lättare vikter och fler repetitioner är inte den form som min kropp behöver just då. Vi får helt enkelt se hur jag gör!

Gillar