Coca-Cola life

Coca-Cola life är den första Colan som är sötad med socker och stevia men skall ändå hålla samma goda smak som den ''riktiga'' Coca-Cola men 1/3 mindre socker och dvs 1/3 färre kalorier. Resten av innehållet är desamma som i ''vanlig'' Coca-Cola. 

Men hur smakar den då?

Som Cola narkoman som jag är så provar jag självklart alla nya olika varianter av Cola som kommit ut under åren. Och många av dem har tyvärr inte gått hem hos mig. Men gällande Coca-Cola life som detta nu ska handla om så gillade jag drickan starkt. Jag hade två glas framför mig där innehållet var olika. Ett var Coca-cola och de andra var Coca-cola life. När man dricker dessa utan att veta vilket glas som är vad så är det faktiskt svårt att säga på rak arm vilken som är vilken. Även när man vet vilken som är vad så är life lika god. 

Enda skillnaden jag känner är att life inte alls är lika söt som vanlig cola vilket för mig är ett plus då man ofta tycker att läsk är lite för sött. 

Coca-cola life klarade testet med god marginal och är något jag kommer att köpa de dagar man vill försöka vara ''nyttigare'' eller bara för att den helt enkelt inte är lika söt och det inte är något sötningsmedel och annat skit i den. 

Så för er som tycker att etiketten på Coca-cola life ser läskig och äcklande ut så kan jag lungt säga att den inte är det. Köp den och känn efter hur du tycker att den smakar. Den kanske blir din nya cola favorit?

Gillar