Body pump torsdag

Precis hemkommen och nyduschad efter ett härligt body pump pass på 55 minuter. Tränade ben igår vilket jag ångrade under dagens pass då knäböjen blev extremt jobbig. Men jag får skylla mig själv, haha! Hur som helst var passet underbart som vanlig med härlig anda bland deltagarna och vi alla gick nog där ifrån med en rätt trött och skakig kropp!

Gällande kost och träning rent allmänt denna vecka så har det blivit lite sådär. Mitt liv fick en stor negativ förändring i Fredags den 12 Januari och det blev en dag jag aldrig kommer att glömma. Jag har därför tillåtit mig att må dåligt denna veckan genom att stanna hemma från jobbet, äta mat som jag känner att min kropp behöver till frukost, lunch, middag och kvällsfika. Jag tror på att jag behöver det nu för att orka med detta och acceptera det som har hänt. Träningen har jag lyckats hålla igång och den har verkligen fungerat som en typ av terapi för mig under dessa dagar, vilket jag uppskattar. Har känt mig som en lättare människa när jag går ut från gymmet än vad jag var när jag kom dit. Och med lättare menar jag lättare från de tankar, funderingar och känslor jag har och haft i kroppen sedan i fredags.

Jag satsar på att kroppen och huvudet får vad den behöver denna vecka så är jag förhoppningsvis tillbaka på mitt planerade spår på Måndag igen!

Gillar