Bli frälst i löpning?

Inlägget innehåller reklamlängar

Kan man bli frälst i löpning? Hade jag frågat mig själv det för någora år sedan hade jag gett ett själklart svar: ''Absolut inte''. Idag sitter jag här med en helt annan syn och en förståelse och känsla om att man faktiskt kan bli frälst i löpning- En känsla som faktiskt bubblar upp sig mer och mer för varje gång och efter Lördagens löppass är den känxlan extremt positiv.

Idag startar jag nämligen upp min träning i jakten mot att springa en mil utan problem och på en tid under 50 minuter. Detta kommer att göras med hjälp från Den stora löparboken skriven av Jessica Almenäs och Lovisa Sandström. Löpning har aldrig varit något för mig egentligen men nu på slutet har jag faktiskt börjat tycka om löpning och trivts i det. Vilket också är skälet till att jag kommer försöka ge detta en chans och se vart det leder. Träningsschemat som finns i boken är baserat på 10 veckor där man tränar löpning på olika sätt 3 gånger i veckan, vilket inte alls är varke för mycket eller för lite för min del. Känner du dig också sugen på att försöka bli en löpare eööer hitta din löparglädje? I så fall hittar du boken här och i den finns träningsscheman för strckorna 5km, 10km, halvaramon och maraton. Dessa sträckor har också tre olika träningspass som man kan välja mellan beroende på vilken typ av löpare man är idag. Vilket gör att alla, oavsett löparvana eller inte kan anpassa sin träning till rätt nivå och få glädje och resultat av scehmat.

Idag vankas intervaller bestående av 30:30 vilket är en vana för mig eftersom dessa HIIT pass också är inkluderade i Kayla Itsines BBG träning. Vet också av erfaranhet att dessa 30:30 intervaller är hemska och att jag kommer vara helt slutkört efter, haha! Men först blir det självklart min styrketräning från Richard Bravos träning i ''Sommarformen 2017'' som också går in på sista veckan idag!!

#nouwinfluencer #veckansblogg

Gillar

Kommentarer

delah
delah,
Älskar 30:30 intervaller, och intervaller överlag! Man tror man ska dö men så helt plötsligt är de slut och man är så stolt över sig själv 😋
nouw.com/delah