BCAA isglass - PearLite

Inlägget innehåller adlinks

Fick förra veckan ett paket hem med posten från SVensktkosttillskott innehållandes deras nya och helt fantastiska BCAA isglass. Glassen är precis som den låter gjord på BCAA och innehåller hela tre gram från deras core BCAA pulver. Glassarna är förpackade i en låda och innehåller 10 stycken påsar som är fyllda med BCAA vätska. Dessa påsar man sedan in 4 sedan har man helt enkelt god och nyttig glass.

Det som jag gillar mest med denna glass var att den smakar päron som påminner om både piggelin och päronsplit, vilka är några av mina favorit isglassar och denna PearLite var därför helt fantastisk i smaken för min del. Något som också häjer betyget på denna glassen för min del är att den är helt utan socker och kalorier och som jag tidigare nämnde, innehållet av BCAA. Detta utgör glassen till en perfekt glass att avnjuta när som helst under dagen utan att behöva oroa sig för socker eller kalori, hur bra? Eat Smart BCAA isglass med smaken PearLite påminner till smaken om den klassiska sommarfavoriten med smak av päron.

Mina betyg på glassen:
Smak 5/5
Glassen smakar som päron och påminner om päronsplit och piggelin, kan det bli bättre?
Konsistens 4/5
Eftersom det är en färdigblandad vätska i påsen som man fryser in så får man tyvärr inte samma konsistens som vanlig isglass, dvs fåtal kristaller finns i glassen som när man försöker frysa blandad saft själv hemma, men absolut inget märkvärdigt.
Utseende 5/5
Förpackningens och påsarnas utseende kan jag inte annat än älska. De får mig bara att vilja smaka och ha mer. Att glassen bara är att stoppa i frysen i några timmar utan att behöva bry sig om nått mer är också helt perfekt!

Skulle du också vara sugen på att testa BCAA glassen så har svenskt kosttillskott den just nu på extrapris och du hittar den här.

I sammarbete med Svensktkostillskott

Gillar

Kommentarer

Fitnessbyannabelle
Fitnessbyannabelle,
Är så nyfiken på dessa!
nouw.com/fitnessbyannabelle