BBG Meetup i Östersund!?

Ja, precis som rubriken lyder så tänkte jag prata mer om ett BBG meetup i Östesund.
Jag använder mig av bloggen för att nå ut till fler och kolla upp eventuellt intresse av ett sådant ''BBG meetup'' som finns världen över, där alla BBG tjejer / Systrar från orten träffas och tränar ihop under ca 60 minuter. Det spelar alltså ingen roll alls över hur mycket eller lite tränad man är, alla är välkomna!

Jag tänkte dra ihop detta med en tjej till som också slutfört BBG schemat med grymma resultat. Jag vill dock som sagt kolla upp intresset på detta innan vi drar igång något helt.
Tanken är då att vi ska ha en sådan träff i Östersund där alla från Jämtland och övriga län är välkomna för att träna och ha grymt roligt tillammans med oss. Vi kommer att tillsammans göra övningar ihop från Kaylas program som väljs ut av mig och min vän och sedan kör vi igång och svettas mer är någonsin tillsammans!

Tanken är också att försöka trycka upp någon snygg överdel för en liten summa (om inte nog med sponsorer hittas) som vi alla kan ha på oss under träningen och som sedan kommer att vara ett grymt minne!

Vad sägs? Visst låter det som en grymt rolig sak?
Är du intresserad av att delta i vårt BBG meetup i Östersund??

Skulle du vara intresserad av detta i Östersund?
Svara i kommentarsfältet eller skicka ett mejl till: [email protected]

Gillar