Bästa julklappen

Julen är snart här och precis som mig så finns det säkert många fler som inte hunnit klart med julklapparna. Jag tänkte därför passa på att ge dig ett litet tips på en julklapp som man kan ge någon i sin närhet så som vänner, syskon, föräldrar eller kanske till och med dig själv! Nu kanske du redan har en aning om vad tipset kommer handla om eftersom detta är en träningsblogg!

Personlig träning

Precis som ovanstående text lyder så handlar julklappstipset om personlig träning. Något som jag tycker är en helt fantastisk julklapp till någon som vill komma igång, någon som har kommit igång men vill ha tips och hjälp eller för att utvecklas i träningen.

Varför är det bra med pt då?
Jo för att en PT skräddarsyr träningen efter dina mål och behov och utifrån det sätter upp relevanta mål tillsammans med dig, och skapar en plan på hur ni ska nå dem. En PT hjälper dig att nå målen snabbare än om du gjort arbetet själv eftersom du får tips och kunskaper om övningar, hållning, teknik osv, vilket är A och O för att utvecklas i din träning! En PT är också bra för att verkligen få träningen gjord. Har personen i sig svårt att ta sig tid till träningen eller bara motivera sig till det är en inbokad tid med PT ett bra sätt för att få träningen att faktiskt bli av. Sedan, en av de viktigaste punkterna du minskar risken för skador när du tränar med PT eftersom denne är utbildad i detta och håller koll på dina rörelser för att övningen skall göras korrekt. SLutligen så kommer träningen bli mer effektiv och rolig eftersom du lär sig övningarna så du faktiskt kan dem, de anpassas efter dig själv, du vet vad du ska göra när du kommer in på gymmet och du kommer kunna träna utanför din komfortzon vilket kommer att utveckla din kropp och ditt tankesett som sedan gör att du utvecklas!

Visst låter det som en helt underbar julklapp? Att ge bort ett träningstillfälle (eller mer) kan hjälpa en människa i din närhet att faktiskt förändra hela dennes liv, om det så bara är ett träningspass så får personen i sig en sådan stor stöttning och spark i baken att personen i sig faktiskt lyckas göra förändringen, fysiskt som psykiskt, som denne alltid drömt om.

Gillar