Att lära sig ett nytt språk

Många och även jag har en dröm om att få åka iväg till ett annat land för en stund för att se kulturen, uppleva landet och först och främst lära sig språket. Många av dem som jag känner och vet vilka de är åker jorden runt eller åker till ett specifikt land bara för att lära sig språket och kulturen. Måste vara sjukt häftigt för de som tar chansen och vågar gör det. 

ALTA har många olika språkresor och kurser för olika åldrar som vill ta chansen och åka till ett land för att gå på ex en skola för att kunna lära sig språket och få den bästa upplevelsen från landet som går. Det spelar ingen roll vilken språknivå eller målgrupp man tillhör heller utan dom hittar den som passar just dig, så varje person ska få den bästa upplevelsen för just sig. Alta har inte heller bara språkkurser och resor utan dom erbjuder oss också olika utbildningar på Universitet och College utomlands från 1-3 år.

Hur häftigt vore det inte att åka till ett annat land och gå på skola i 3 år!? Har själv en vän som är i USA och går skola just nu vilket jag själv skulle vilja göra. Fick jag personligen välja en skola så skulle jag söka mig till England och gå på en skola där för att studera Handel och administration för att få en riktigt utbildning inom detta och för att få uppleva England på sitt bästa sätt och för språket. Fastade faktiskt för skolan West London College just för att den skolan erbjuder linjen jag skulle vilja gå samt att den ligger kring London. 

Varför jag skulle vilja gå skola i England är för att jag verkligen fastat för landet och tycker att befolkningen är så sjukt trevlig. Men skulle faktiskt inte bli sur om jag fick gå skola på någon av alta's andra länder heller då man kan välja mellan: Italien, Irland, Australien och England. Alla dessa länder faller i min smak och tror säkert att nått av länderna passar för dig med. Vill du bara åka på en språkresa så finns det såklart ännu fler ställen att välja på. Så klicka dig här på Altasprakresor.se för att se till vilket ställe du själv skulle vilja åka till eller kanske för att få inspiration och nya drömmar för din framtid. 

Skulle du våga ta steget och åka iväg på en språkresa över sommaren eller åka till ett helt annat land för att gå på Universitet eller College? Vart skulle du vilja åka i så fall

Gillar