Arms and abs week 2 with Kajsa!

Hade en helt fantastisk träningskväll igår tillsammans med Kajsa. Egentligen så gillar jag inte alls onsdagar och dess träning då jag skall träna de muskler som jag är absolut svagast i, dvs mage och armar. Att då kunna genomföra gårdagens tunga pass ihop med Kajsa var otroligt roligt och givande. Vi peppade varandra genom de tuffaste övningarna och jag tror att vi båda fick något typ av kick utav det. Varför har jag aldrig tränat med en vän innan? kan man undra sig.

På dagens schema står LISS och vi får se om det blir crosstrainer eller om det blir en power walk. Det beror också lite på om Kajsa kommer och tränar med mig, för då blir det power walk ute i den friska luften, vilket ofta behövs! Om inte annat så ska jag och Kajsa träna ''full body workout'' i morgon efter min VFU så häng kvar, mer träningsbilder på oss kommer!

Följ mitt och Kajsa's gemensamma instagramkonto bestående av hemmaträning --> @fitnessfriendsathome

Gillar

Kommentarer

Liv
,
Tack!! Nu har jag med bestämt mig för att köra BBG!! Men har en fundering. Körde du strikt med mat eller höll du dig bara borta från socker/onyttigt med vanlig mat? Behöver lite tips på vägen då jag så himla fort ledsnar på att gå på diet tex... Tack igen för att du inspirerar!!
jennifereriksson
jennifereriksson,
Vad roligt att du skall testa BBG! 😊 Ska jag vara ärlig så har jag inte ändrat någon kost alls! Jag har inte hållit mig borta från något faktiskt. Jag har ätit godis på helgerna, ätit pizza när jag varit sugen på det osv! 😊 Så tyvärr kan jag inte säga något tips ang kosten :/
nouw.com/jennifereriksson