Årets höjdpunkt

Sponsrat inlägg i samarbete med Partykungen.

Halloween närmar sig med stormsteg och jag ser fram emot den högtid när man får klä ut sig till vad man vill och ta fram barnet i sig själv. En av mina absoluta drömmar är att få spendera halloween i USA på deras sätt och få uppleva den högtid som vi i Sverige strävar efter att få ha. Jag skulle vilja klä ut mig och ströva längs gatorna med utspökade och prydda hus, som tillsammans skapar en spökstad. Pumpor skurna till läskiga figurer som lyses upp av ljus. Människor som går utklädda längs gatorna i hopp om att fylla sina korgar med läckerheter. Halloween är därmed en högtid som jag gillar på alla sätt även fast jag själv är extremt dålig på att få högtiden till den läskiga och utspökade som jag vill att den ska vara.

Jag vet att det är ett antal veckor kvar till högtiden slår in men jag tycker aldrig att det är för sent att börja planera upp den. Ofta handlar halloween och temafester med ut klädnader, smink, mat och andra läskiga saker och utifrån mig egna erfarenhet har man sällan saker hemma för att spöka ut sitt hus, festlokal eller plats där man ska vara. Samtidigt som det ibland kan vara svårt att veta vad man ska ha för saker, vad man ska klä ut sig till och vad man kan servera. Jag tänker därmed ge dig tips på saker och ting som förhoppningsvis underlättar i din planering av en halloween kväll eller i alla fall ger dig tips och inspiration!

Halloween-kostym! Det finns mängder att välja mellan och har man inte redan nu en ide om vad man vill klä ut sig till så rekommenderar jag att man börjar att titta redan nu! Utifrån alla de 100-tals olika dräkter har jag nu bantat ner dem till tre val, men jag tror jag kommer hinna ånga mig ännu en gång, haha!
Gör som jag, införskaffa din halloween-kostym hos partykungen!

Halloween-dekoration! Även i detta område finns det mängder med saker att pynta upp lokalen med. Detta är ett område som jag själv anser är svårast för att det finns så extremt mycket saker! Helst av allt skulle jag vilja ha alla saker så att jag verkligen kunde göra min lokal så läskig som möjligt!
Köp din halloween-dekoration has partykungen!

Gillar