Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93Instagram jennifereriksson93

Åre höstmarknad

Tog oss en tripp till Åre på den årliga höstmarknaden. Det känns i princip som ett måste att åka nu eftersom man gjort det i alla år. Förra året jobbade jag på höstmarknaden och hade själv ingen riktig chans att strosa runt, vilket jag äntligen fick i år. Tog mig ner till Eivys utförsöljning av träningskläder och underställ och fick med mig fyra produkter för 400 kr, hur bra är inte det!? Vidare fyndade jag på We select och så även en jacka på Lundhags utförsälning. Kunde liksom inte låta bli när jag hittade den perfekta svarta jackan på Lundhags för ynka 500 kr! Det är inte ett fynd man gör dagligen. Besöker du Åre höstmarknad i år eller en annan marknad?

Nu vankas träning i form av styrka följt av längre intervaller med ett tempo på 6:30 mi/km per intervall. Det känns otroligt skänt att komma igång med löpningen nu för att föröska komma i så god form som möjligt inför både Vasaloppet och Stockholm marathon.

Ha en fantastisk lördag.

Gillar