Alla hjärtans dag erbjudande

Inlägget är i sammarbete med Teami Tea Blends

Alla hjärtans dag närmar sig och så även ett tillfälle för att unna sig själv något, allt behöver inte alltid handla om att ge bort speciella gåvor till sin käresta, utan jag tycker att man lika gärna kan ge en speciell gåva tills sig själv. Vi visar alldeles för sällan den kärleken till oss själva som vi borde göra varje dag, därför tycker jag att alla hjärtans dag är ett ultimat tillfälle att bry sig om sig själv och faktiskt ge sig själv gåvor!

Jag har därför ett erbjudande till dig på teamiblends hemsida där du nu får en röd tumbler för ditt te på alla ordrar över $49.99 fram till den 16 februari. Det du behöver göra för att få en gratis tumbler med ditt köp är att ange koden: VDAYJENN i kassan!

Teami är ett företag som sysslar med te av alla de slag, och har blivit mycket kända och populära på deras detox te. I övrigt finner du te för både han och hon, teer som ger energi, hjälper immunförsvaret, avslappnande te och så många mer! Jag själv har testat dears 30 day detox te och är otroligt nöjd med det. Kroppen rensar verkligen ur skit och avfallsrester ur kroppen och man känner sig ''lättare'' och friskare i kroppen defter dessa 30 dagar. Utöver detta finns äver recept, vattenflaskor, organiska teer osv!

Du kommer till teami och deras webbshop här.

Rabbatkod: VDAYJENN

Gillar