Hur min viktresa började

Det var så här allting startade 2014. Hemma, i ett rum med min kropp och en crosstrainer. Mer än så hade jag inte tillgång till. Idag har jag lyckats bygga upp mitt hemmagym lite mer. Flera hantlar, en viktstång som jag precis köp in och några gummiband med olika motstånd. Så har jag tränat sedan Corona utbrottet startade i Februari. Även fast jag har saknat gymmet en hel del under denna tiden så har saknade avtagit idag. Jag har hittat tillbaka till glädjen av att träna i mitt egna hem. Hittat massor av roliga övningar som man kanske inte alls gör om man går till gymmet dag ut och dag in. Covid-19 har därmed gett mig möjligheten att hitta tillbaka till glädjen med att träna i mitt egna hem och det tackar jag för.


Idag känner jag mig glad över att min viktresa började just på detta sätt. För jag tror att det har möjliggjort för mig att hitta tillbaka till rutinerna och därav kunna uppnå de resultat som jag vill, oavsett plats.

Kom ihåg! Hemmaträning kräver inte mer än ett hem och en kropp. Kunde jag starta min viktresa i hemmet och tappa -20kg på bara hemmaträning så kan du också!

Gillar

TIKTOK

Gissar att det är nu när covid-19 funnits med oss en längre tid och man själv varit hemma under två veckor som man börjar tappa det. 26 år gammal och är numera medlem på TikTok. Min yrkestitel som lärare får helt enkelt försvara detta, haha! Dock kan jag förstå det roliga i appen för man kan ägna timmar åt att scrolla runt i appen och se på alla roliga, grymma och sjuka klipp. Dock kommer nog aldrig jag själv bli en riktig TikTokare? kan man säga så? Jag näjer mig med att vara en wannabe helt enkelt!

Gillar

1 maj 2020

Maj månad invigdes på ett mycket bra sätt även om jag egentligen hade önskat mig sol och värme. Spenderade 1 maj kvällen i en bastu nere vid sjön tillsammans med med två favoriter. Kvällen fick också stå för årets första bad i sjön. Wow så uppfriskande och häftigt att bada till snön som faller och minusgrader en kväll i Maj.

Idag är det 8 maj och har ännu inte sett någon vårvärme på ingång. Jag håller tummar och tår för att värmen och solen kommer inom en snar framtid, Nu vill jag ha sommar!

Gillar