14 weeks of BBG

Och så var veckans träning avslutad och 14 veckor med BBG har nu passerat samt 11 dagar av 30 day squat challenge, känner mig så duktig! Idag provade jag också på något nytt under LISS då jag i stället för att gå en PW på den rundan jag brukar så testade jag att löpa rundan runt.

Måste ändå vara ärlig att avslöja att jag inte orkade löpa hela rundan utan körde PW som ''vila'' under ca 1 min de få gångerna jag behövde andas lite. Är stolt över mig själv trotrs att jag inte orkade riktigt men att jag lyckades så pass jag gjorde och stolt över att jag för första gången i mitt liv (förutom ST olav 5 km en gång i klass 6) som jag faktiskt försökte mig på att löpa och gav mig då en bra start på en fortsättning som löpare och ett bra resultat att kämpa mot en förbättring.

Ett problem jag måste kämpa för är min andning då jag själv inte har en aning om hur jag ska andas för att det ska vara ''lättare'' att springa. Kommer säkert lära mig andas mer rätt ju fler gånger som jag försöker mig på detta.

Gillar