Lussekatter med nutella

Här kommer livets grej till er från mig, lussekatter med nutella. Mums! Det finns ingenting som gör mig så lugn i själen som granar, julmusik och knådning av deg. Jag skrev till er förra veckan att allt kändes så bra. Ni som själva varit i samma sits som jag, orolig och instabil, vet att känslan är hårfin. Det vill så lite till för att allt ska rasera igen. Och ja, det gjorde det. Jag har skakat om hela min familj och vänner omkring mig...förlåt mig! Samtidigt känns det (tyvärr) viktigt att saker och ting ibland händer, dels för att man ska fatta att livet är på allvar - dels för att man inte ska ta någon för givet.

Hör ni det? Ta.aldrig.någon.eller.något.för.givet. Inte ens en lussekatt!

Jag önskar att jag hade kunnat skriva ett långt peppande inlägg till er om hur ni ska fånga de sista dagarna av november och göra er startklara inför julen. Men inte idag. Idag får ni nöja er med mina rekommendationer om lussekatter med nutella.

Släng ihop en deg med massa saffran, knåda med hela kroppen, lyssna på hög julmusik, ta en bit av degen - kavla ut, smeta på nutella, rulla ihop till en lussekatt. Lägg på en plåt, jäs och in i ugnen. Dansa runt bordet i ca 8 minuter. Ta ut bullarna och sedan - NJUT!

Okej? Njut av livet nu, vänner.

Gillar

Kommentarer