Hej allihopa nu var det ett tag sen jag blogga. Me nu tänkte jag börja på den här bloggen igen. Så jag hoppas att ni vill fortsätta läsa bloggen så får ni ha det så bra❤️

Du är grym precis som du är❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördag: Jag tog en lång sovmorgon och hade en slö morgon. Sen så tog jag det bara lugnt för jag hade inget planerat. Sen så åkte jag och mamma till rusta för jag behövde skolgrejer och det snöa så man såg nästan inte vad man gick eller när vi skulle åka. När vi kom hem så gick jag och min lillebror ut för att vara ute i snön som kom. När vi kom in så var jag blött och hade massa snö i håret. Efter jag var klar så titta vi på tv och åt massa gott.

Söndag: idag så sov en stund och gick upp för att äta frukost och titta på film. Senare så kom farmor och mormor och morfar så börja vi äta god mat och bara hade allmänt mysigt. Nu när alla ska hem så ska jag gå upp och ta bort sminket och titta på film. Jag tänkte se på mina två favorit filmer the last song och dear John
Likes

Comments

I detta inlägget så tänkte jag skriva om sömn.
Om du vill börja träna och leva mer hälsosamt så är det jätteviktigt att man får en bra sömn. Jag har ganska lätt att sova men jag tycker inte om att göra det. Nu tänker säkert alla men att sova är det bästa som finns.
Självklart tycker jag det med men jag tycker inte om att somna på kvällen. Jag vet att det finns fler som känner som mig. Jag kan känna mig jätte trött på dagen men när jag får sova så går det inte ibland. Om jag ska kunna sova bra så ska det vara kallt så man kan krypa ner under täcket och så ska det vara lite ljust.
Jag vet inte varför jag inte tycker om att sova. Det är kanske är att jag tycker om att göra saker med vänner och familjen och den kan du inte göra när du sover. Jag är en som person som tänker tänk om och då blir det svårare att somna för det blir många sömnlösa nätter. De kommer när man ska somna och så ligger man där i flera timmar och kan inte somna. Det är jättejobbigt. Jag vet att det finns ganska många som är som mig. Så nu hoppas jag på att det kommer bli bättre nu när jag har byt rum och börjar träna mer. Ett tips som jag tänker testa göra någon slags träning innan du ska sova eller några timmar före för det brukar kännas lättare att sova då.
.Likes

Comments

Imorgon så börjar jag skolan. Vi har haft utvecklingssamtal och då får man hem uppgifter som man jobbar med hemma. Jag gjorde allt igår så jag kunde ta det lugnt idag.
Men utvecklingssamtalet gick jätte bra hade det idag. Men imorgon så blir det ingen jobbig dag. Men jullovet har varit jättebra och nu längtar man till sportlovet, hehe. Men det ska bli lite skönt med skola, att komma in i rutiner och vardagen.
Likes

Comments

Ni vet att jag skulle byta rum med mina föräldrar. Så idag har vi fixat klart rummet. Nu är det äntligen klart det är bara listor som vi ska fixa. Så nu är det äntligen klart så nu så är jag i mitt nya rum och tittar på min iPad. Jag är jättetrött.


Likes

Comments

Idag så har jag bara vara hemma och ta det lugnt. Jag ska byta rum med mamma och pappa, så jag får deras och dom får mitt rum. Så vi har målat och imorgon ska vi sätta in allt och ta på tapeter. Så det börjar likna något. Så det är vad jag har gjort idag.


Likes

Comments

Jag vakna kl 10 gick upp för att frukost efter det så åkte jag och pappa för att träna. Gud vad skönt det är efteråt. Nu så ska vi in till stan för att titta på saker. Sen så ska jag bara ta det lugnt och njuta av att det är fredag. Det är ju sista fredagen på lovet😥
Men nu så ska vi tänka nu.
Så ha en underbar fredag.
Likes

Comments

Om 1 timme så är det 2015

Så gott nytt år på er. Så hörs vi nästa år😊
Likes

Comments

Imorgon så är det nyårsafton. Så nu ska man börja tänka på sina nyårslöften. I detta inlägget ska jag dela med mig om mina nyårslöften.

1.

Mitt första nyårslöfte är att börja träna mer regelbundet. För nu så är det att jag tränar fotboll två gånger i veckan och inget mer. Så nu ska jag ta i med att träna fotboll och träna själv också i veckan.

2.

Jag ska börja göra mer små grejer med min kompisar. Vi ses ju varje dag i skolan men vi gör inte så mycket utanför skolan. Så nu ska jag prata med mina kompisar och så att vi gör något roligt tillsammans. Det kan räcka med att bara ta en fika eller bowla som inte är jätte dyrt.

3.

Jag ska försöka ha mer ordning i skolan och hemma. Jag ska byta rum med min mamma och pappa och då ska jag försöka inte ha så stökigt i rummet. Sen i skolan så ska jag försöka inte slarva bort paper ock sånt.

Det var några av mina nyårslöften. Jag har mer nyårslöften men jag kom inte på mer.

Likes

Comments

Beskriv året med tre ord - Glädje, skratt och tårar.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? - All of me av John legend.

Vart har du rest under 2014? - Har rest till Danmark men också runt om i Sverige.

Har du blivit bättre på något? - Jag vet inte

Vad har varit extra bra? - Alla underbara minnen med familjen och vännerna som betyder allt för mig.

Lärde du känna några nya människor? - Nej men jag har kommit närmare många.

Bästa valet du gjorde? - Att ta en paus från fotbollen för du kände jag hur roligt och att jag saknade fotbollen.

Största framgång på det privata planet? - Att jag vet hur mycket jag kan lita på vänner och familjen.

Vem saknade du? - Jag saknade en vän som jag inte få se så ofta men vi har bra kontakt.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? - Ha bättre ordning i skolan som att hålla koll på paper och såna saker. Sen att göra mer små grejer med mina vänner.

Tror du att 2015 blir lika bra? - Jag tror faktiskt att det blir lite bättre.

Vad kommer du sakna från 2014? - Det är nog sommaren och hösten. Människorna, vädret, allt skratt och det jag gjorde❤

Vad önskar at du gjorde mer? - Tränat mer.

Vad spenderade du mest pengar på? - Smink och allt annat smått och gott.

Och så slutligen; dina planer inför 2015? Jag fyller 15, Jag ska spela fotboll och ha ett grymt år med nära och kära.

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? - Att jag vågar testa nya saker och vara mig själv.

Likes

Comments