Hellu tänkte skriva om babyshower.Det är ju något som är otroligt vanligt vad jag sett hos andra o på film o sådant but jag fattar faktiskt inte grejen med att ha en? Alltså visst man får presenter o blöjor o sådant till beben men ser faktiskt inte en anledning för de hela 😂 Gud va tråkig jag låter sen är inte min vänskaps krets så stor o ja känner faktiskt inte för o planera en egen (sjukt onödigt o jag är fattig) men de blir ingen baby shower för min del, helt ärligt så känner jag bara att jag vill att tiden ska gå fort som fan nu så jag kan ploppa ut bebis för att inte vara gravid mer för just nu är jag så sjukt less...Är i V 29 (29+4) så tredje o sista semestern innan bebe kommer o går in i V 30 på tisdag o då är de 10 veckor kvar innan beräknad bf 😍😍 längtar så sjukt mycket efter min tjej nu så de är sjukt ! Vi har även bestämt ett namn åt våran sessa but that kommer vi inte avslöja förens hon är född.


De som är på planering nu innan hon kommer är dop den 9 sep sen ska ja väll försöka åka o va lite i Sthlm i sep slutet där.


Sedan den 7 oktober så gifter sig två vänner till mig o Jonas så de ska vi gå på ska bli intressant då jag även är 37 V gravid då 😂 stor som ett höghus wööp så lär hitta en bra klänning som passar till de .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 747 Readers

Likes

Comments