Hallo! Tisdag idag, går in i V 18 (17+0) wöhö om två veckor har halva tiden gått !! Vakna 6 imorse gick upp och käka frulle blev knäcke macka då jag inte kan äta rostat bröd för då mår jag super illa och spyr... tror mini inte tycker om rostat bröd for some reason ... just nu sitter jag på färg handeln alcro och bara tar det lungt, brukar göra de på morgonen till typ halv 8-8 typ , ska måla i ett trapp hus kul eller inte så sjukt trött !


Student veckan börjar på måndag, och då börjar vi med bränboll turnering så alla kommer va dyngn raka Medans jag spik nykter kommer bara stå o glo, vet ärligt inte om jag ska vara med.


Tänkte att ni skulle få läsa om bebis i V 18

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 459 Readers

Likes

Comments

Hellu ett tag sen jag skrev sen sist, idag var den stora dagen, rutin ultraljud.. men som jag misstänkte så var jag för tidig för att göra ett. Men pluset är ju att bebis är frisk och mår bra (thank god🙏🏻) och bf blev bak flyttad från den 11 nov till den 6 november vilket är roligt så imorgon går jag in i V 18 (17+0) wöhö 😍 och om två V den 13 juni ska jag på ett nytt rul för att titta på alla organ och eventuellt könet om bebis ligger bra o så, är då i V 20 (19+0) så de ska bli kul o se ! Gick även ut med det idag och fått mycket positiva respons så är glad!

Nästa V är det studenten och shit vad jag är taggad på att sluta skolan o börja jobba !!! Iaf ett litet tag innan mini kommer sen går jag på mamma ledig het mellan sep-okt så jobbar bara juni-sep drygt vi får se helt enkelt!

  • 428 Readers

Likes

Comments

Hellu! Fick hem ett paket från apo hjärtat idag , en Babybox, innehållet va våtservetter blöjor en nap ett litet hjärta som man hänger på vagnen som står lilla hjärtat på, krämer topps tidningar om gravida och bebisar. Så va väldigt nöjd! Gratis är bra 😎😎 imorgon Blire grönan med klassen ska bli kul men endå inte då jag inte kan åka något men men man är gravid en kort tid och tänker där med inte riskera mitt barns liv för att jag chansa av att åka en karusell liksom. Men men

  • 394 Readers

Likes

Comments

Hejsan hejsan ! Jag svävar på moln nu!


Vaknade kl 8 idag av att mini o jag va vrål hungriga så var ju bara att gå upp och göra frulle o sen sova igen haha...


Tog bussen hem ifrån tjugo i ett till sjukan.Gjorde ett ul 13:40 och Fyfan va glad jag är och tacksam! Mitt lilla hjärta är frisk och mår bra!!!!!!!!!! Så jävla glad !!!!! Låg o sov i början av ul men sen började h*n sparka och suga på tummen så fin min lilla älskling jag började ju sållar stor böla av lycka haha! Jonas vart as glad också att mini va frisk o mådde bra ! Var liksom en lättnad för oss båda en stor sten lyftes från vårat bröst!


Men läkaren tror att jag är en vecka längre gången än vad jag är så jag är i V 15. (14+4) men hon tror jag är i V 16 (15+3) för hon mätte huvudet och de visade hur gammal mini var. Men de får vi dubbel kolla på rul den 29 maj!
  • 382 Readers

Likes

Comments

Hellu Mah läsare !Gick in i V15 i lördags, känns som om tiden flyger förbi! Mycket har hänt kände mini peta i magen, va lite obehagligt men mysigt på samma gång! Mitt staka lilla hjärta! Imorgon ska jag på ett tidigt UL för att titta på mini så hjärtat slå som de ska och så, är rätt nervös man är ju orolig att något ska vara fel men jag vet att min bebis mår bra! Har fått sådan växtvärk nu så fort jag ligger ned eller byter ställning. Även fått foglossning kul haha. Men så värt det j slutet! Ska till grönan på fredag med klassen bells hämtar mig halv 8 på morgonen. Jonas fyllde även år igår 22 hela år ! Han fick ett par nya adidias skor av mig i present det är han värd! Sen fick han en skylt av sin mamma till barnvagnen haha där de står Porsche lol.


Tänkte att ni skulle få läsa vad som händer i mamma kroppen i V 15 och hur bebis växer o utvecklas nu!


Min mage i v15 så den växer så de knakar!

  • 328 Readers

Likes

Comments

I tisdags så åkte jag hem från praktiken för jag mådde skit, jag hade sådan huvudvärk och illamående att jag trodde ja skulle avlida på plats. Jag kommer hem och tänker okej jag dricker några stora glas vatten tar en alvedon och lägger mig o sover en liten stund så kanske huvudvärken försvinner.


När jag vaknar två timmar senare så är de av huvudvärken att de gjorde så jävla ont i hela huvudet det liksom bara pulserade av smärta. Och den smärtan höll i sig hela dagen och även illamåendet. Jag bestämde mig för att ringa 1177 för att rådfråga vad jag ska göra då jag också är med barn och tänker liksom på mitt barn i första hand.

Slutar med att jag åker in till akuten och ja, dom misstänkte en propp i hjärnan så vid kl 03:30 fick ja besked om att övernatta för att röntga senare på eftermiddagen.


Jag har sjukhus fobi och får panik av att sova själv så de var ingen höjdare jag sov alltså ingenting för sängen va bajs tunn mitt huvud döda mig läkare väckte mig varje halv timme för att stoppa in nålar slangar ta prover blodtryck o allt sånt hela tiden så ja det var en jobbig dag/kväll/natt/dag.Jag röntga mig kl 11 och låg i den där äckliga maskinen från elva till halv 1, tar egentligen 30 min men jag har grövsta klaustrofobin och ljudet den maskinen gjorde och att den vibrera o skit fast jag hade öron proppat och hörlurar med högsta volym i lurarna så hörde ja den där maskinen så ja tryckte på nöd knappen hela tiden för fick ingen luft av panik attacken o allt ja fick....Jag fick vänta på provsvaren i 3 timmar, Jonas kom vid halv fyra och va med mig tills ja fick svaren och allt va fint dom sa att de var stress o migrän . Så de va bra bebis mår bra o ja mår bra ska bara vara hemma o ta de lungt ett tag känner jag nu !


  • 305 Readers

Likes

Comments

Hellu glömde uppdatera igår men va as trött hela dagen helt ärligt...


Idag vakna jag halv fyra imorse o Fyfan varit vaken sen dess är ap trött nu ligger i soffan med min lilla mini i magen efter ha ätit fisk och potatis! Funderar på att trycka i mig min Ben And Jerry haha so fat Why tho.... V14 och magen syns nu så de börjar kännas mer verkligt att det faktiskt är en liten människa som växer där inne sjukt coolt!


Illamåendet håller i sig men mest på morgonen och när jag är hungrig, tröttheten är även kvar men jag är trött allmänt oxå haha så de blir nog en trött liten bebis tror jag!


Jonas och jag har bestämt ett flicknamn som vi inte kommer avslöja förens vi vet könet men vi har inte kommit på ett pojknamn, men har endå 5 månader kvar på mig att bestämma .  • 284 Readers

Likes

Comments

Går in i v14 idag och det är en lättnad då missfalls risken minskar så de enbart är 3% för missfall, men sen är det ju en risk hela graviditeten och jag kommer inte vara helt lungn förens ul den 29 så ja men hoppas hoppas 🙏🏻

Inatt så beställde jag massa baby boxar som är gratis på En massa sidor som apoteket hjärtat o så, man får snuttisar våtservetter o så !

Fett rädd att ja jinxa mig själv dock men de hopps ja ej att jag gjort!


Har haft sådan växt värk igår och inatt inte så de gör ont utan de kommer när ja byter ligg ställning o så o de stramar till typ, men det är ett bra tecken visar på att mini växer på !


Tänkte ni skulle få läsa lite om mini i v14 och om hur mamman mår i v14

  • 259 Readers

Likes

Comments

Hellu, fredag idag och det ska bli 22 grader varmt ute... skönt ! Så less på denna kyla vi haft!

Vakna imorse vi sex för att kissa och äta något, sedan somnade jag om vid halv nio, vaknade för en halv timme sen drygt av att jag mådde super illa .... typiskt.


Mina symptomer av min graviditet har varit ungefär same eller A dom blev typ starkare i V 12 (11+0) då började jag spy och få huvudvärk och så. Och nu har jag fått extrema illamåendet och trött het. I vanliga fall brukar alla symptomer försvinna i V 12 (11+0) men för vissa som tex jag så har de inte gjort det, jag känner mig liksom mer gravid nu än vad jag gjorde de första veckorna och jag är i graviditet vecka 13 (12+6) går alltså in i V 14 (13+0) imorgon. Mini växer på känns som en molande mens värk och mini är nu 7cm lång och är nästan lika stor som en advokado. Man kan alltså känna livmodern nu om jag ligger på rygg eller när jag är kissnödig. Plus att man ser min graviditet nu då min mage har börja puta utåt så den går inte o dölja fast jag typ vill de nu haha! Det känns som att de är en fetto mage just nu o alla typ kollar på en o bara tänker är hon fet eller med barn så ja haha , men orkar inte bry mig vet att ja e med barn . Kände som ett fladder igår på vänster sida av magen o ja vene osäker om ja kände mini eller bara inbilla mig haha!

Längtar tills jag får se mitt lilla hjärta sitter och undrar om det är en pojke eller flicka, (tror de är en pojke) men de enda jag bryr mig om faktiskt att mitt lilla hjärta är friskt och mår bra så hoppas hoppas, jag vet att h*n är frisk och mår bra men man har liksom en konstant oro i kroppen ifall något skulle vara fel men försöker verkligen jobba bort de, men tror inte ja kommer va fullständigt lungn förens jag får se mini på UL den 29 maj.Studenten snart också! 32 dagar kvar då kommer jag vara i V18 så de ska bli intressant om jag kan få på mig min klänning haha


Men men ska hoppa in i duschen sen åka ner till stan och fixa lite små saker !

  • 253 Readers

Likes

Comments

Hellu! Längesen jag skrev ett inlägg men mycket har hänt, och när jag menar mycket så menar jag MYCKET!

Bloggen är för övrigt låst så enbart @Juliabergfeldt och Malin kommer se de inlägg som kommer slängas upp här,bloggen kommer jag att låsa upp den 29 maj igen alltså om 3 veckor.Nu till det jag skulle skriva om, många har nog spekulerat undrat och funderat om detta och nu kommer jag börja med att gå ut på bloggen när den är låst om det.


Jag och Jonas väntar nämligen en liten mini som är beräknad att komma till oss den 11/11-17 i år och vi är såååååå glada!


Det började med att jag inte hade haft min mens på två veckor drygt, men hade inte tänkt på de då jag höll på med en massa annat hade liksom varit hos Ronja o en massa.

Så den 4 mars så bestämde jag mig för att köpa ett graviditets test bara för att kolla liksom så att säga, hade inga tankar på att jag skulle vara det utan mer tankar att jag inte var det.


Men efter jag kissat på Stickan och väntat i nån minut så kom svaret,de där svaret vissa är rädda för och glada för. Jag är gravid! Och innan folk säger något nej det var inte planerat men samtidigt inte ovälkommet heller!Jonas och jag bestämde oss för att behålla och här är jag idag 13 snart 14 V gravid och super lycklig !!!
Varför jag kommer låsa upp bloggen den 29maj är för att då ska jag på UL och då får vi reda på könet och om vårat barn är friskt, vilket jag är helt säker på att h*n är !Men så är de !

  • 187 Readers

Likes

Comments