Igår så hade vi möss provning det va kul beställde min mössa igår men kommer inte lägga ut en bild förens jag får min mössa, det är liksom i december jag får den lol... beställde student packet med valfri design på mössan tuta konfetti party hatt champagneglas T-shirt och tjocktröja allt gick på 1600 så jävla billigt och är fett nöjd över min mössa hyhy !! det är drygt 7 månader kvar tills studenten är så jävla taggad de är sjukt ! beställde även min klänning för 300 kr vart jätte billigt hyhy so I'm so happy 😄

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ ALLA WÖHOOOO

i fredags var jag ledig och då städa ja o de sen vid två kom JESSIE fyfan va glada vi va haha vi fixa lite hos mig sen åkte vi ner på stan och luncha på Subway, sen när vi kom hem så fixa vi oss och så sen kom min tjej kompis Samyi hennes kille o deras kompis hit så vi körde drick spel och hade sjukt roligt allihopa! sluta me att vi alla fylle käka på max , på lördagen (igår) så åkte jag och Jess till valbo men hon råka köra fel så vi råka åka på vägen mot Sundsvall man bara no..... haha nä men sen åkte vi till valbo kolla butiker och hade jätte kul! sen åkte vi till Willys och stor handla mat och lördags mys.

när vi kom hem så bakade vi Kärlek mums för jess hade tjatat om sina kärleks mums  dom va fett goda ! sen kolla vi på filmen IF I stay och filmen grease!

idag åkte jessie hem skit tomt nu utan henne tbh men vi träffas snart igen !! sjukt glad att vi är så nära fast vi inte haft kontakt på tre års tid !!

nu får ni bilder puss hej

Likes

Comments