Hej från en trött Jennifer! Tänkte blogga idag lite då jag vill berätta om de bästa fyndet jag gjort!!!


Alla ni vet väll antagligen om sodan cocopanda? Det är min favo sida när de gäller smink och skönhets produkter i allmänhet.

Jag beställde nämligen två saker därifrån förra veckan och fick ena saken i måndags och andra saken idag!!Första jag beställde var cocos olja alla ni vet säker var de är, och de funkar skit bra när man ska sola blev brun på direkten!!!


Andra saken jag beställde var min nya älskling favorit!! CB! En brun utan sol mousse alltså är helt kär i den den funkar perfekt allvarligt man blir inte fläckig eller något alls! En jämn och fin yta blir de och de tig bara 20 min innan man märkte stor skillnad alltså.... Är helt in Love med den ! Och de underbara den kostade bara 83kr?! Så jävla värt de men man lär köpa en handske för att jämna ut moussen o en sån kostar 25kr


In Love alltså😍😍

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 315 Readers

Likes

Comments

Min nya babe mamma köpte till mig gah 😍😍😍

(Plånboken e gammal)

  • 299 Readers

Likes

Comments

Idag åkte min bästavän hem och de känns tungt i hjärtat verkligen.... Saknade henne från minuten hon åkte...


Vi har haft de skit roligt dessa tre dagar bara umgåtts och pratat om allt mellan himmel och jord inte en tyst minut mellan oss.


Lite bilder kommer nu

  • 298 Readers

Likes

Comments

Ett tag sen jag blogga nu har haft en lite blogg paus då jag inte jag något att skriva om alls faktiskt...


I fredags åkte jag och Jonas till Sthlm vi kom till bro runt 6 tror jag, mötte Elina (min gudmor) och åkte med henne till Kungsängen och vi satte oss på sportbaren och drack och snacka så de va mysigt, sen åkte vi till bro och satte oss på rampen och snacka om allt mellan himmel och jord.

Lördag skedde inte mycket, var med Jonas träffa Sara och Emelie och snacka me dom sen drog Jonas till Perra (hans kompis) och jag satt hemma och kolla film sen gick jag dit också runt tolv typ och vi satt hos han till kl 4 drygt, jag och Jonas vaknade runt 12 på eftermiddagen. Igår så mötte jag min allra bästaste vän vart så sjukt glad när hon klev av tåget vi bara släppte allt och hoppa på varandra!!!!!

Träffade även på Linn och hennes kille på bro station de var roligt att se henne vi stod och snacka ett tag om allt så de va roligt. Sen drog jag och Ronja och träffa Julia och henns dotter nanja så vi bebis myste lite! Sen kom Jonas och vi alla fyra gick till faruk och käka och snacka så de va mysigt. Sen drog vi hem jag och Ronja satt på balkongen hela kvällen och snacka av oss om typ allt som hänt och drack cider och bara snacka lyssna på skön musik skit roligt sen la vi oss i sängen och kolla först på vpd ett avsnitt sen kolla vi på en film som heter how to be singel, sluta med att vi somna omedvetet vid två tiden inatt, Jonas kom hem vid tre och la sog brevid mig o somna mysigt!Idag så gick vi alla tre ner och köpte glass och satt i solskenet och snacka om en massa, sen gick vi hem till min mamma och käka tårta och nu är vi alla tre på g till Gävle igen, Ronja ska va hos oss tills på onsdag så det är underbart för jag har saknat henne som fan!!! De är väll de som hänt just nu kan blogga när jag haft tid hörs!

  • 284 Readers

Likes

Comments