Nu är hösten här. Löven börjar gulna och luften blir kallare för var dag. Däremot har vi varit bortskämda med en stor SOL de senaste dagarna. Jag har ätit min lunch ute i solen varje lunchrast, nästan så man bränt sig. En härlig känsla.
I övrigt har jag jobbat hela helgen. Städade hela lägenheten i fredags, så jag bara NJÖT hela helgen. Tomas var som aldrig hemma på hela helgen kändes det som.
Igår jobbade jag 7-17 och tränade sedan innebandy. Idag är jag ledig och ligger i skrivande stund på soffan med täcke och dricker kaffe.
Jag ska hämta upp Frida om en stund, vi ska förbi på Avion en stund. Några ärenden och lunch.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kolla här då. Vilken gammal en. Men det liksom pirrar till i magen. Ibland vill jag skrika ut till hela världen hur jäkla bra han är. För det är han. Så jävla bäst! Det slår mig ibland och då blir jag alldeles tårögd och kärleken rinner över.

Det har varit tre jobbiga dagar. Fysiskt alltså. Med mycket jobb. Sena kvällar och tidiga mornar. För psykiskt mår jag i detta nu otroligt bra. Nu ska jag diska undan min tallrik, borsta tänderna och krypa ned i renbäddad säng.
Söndag imorgon och jag avslutar helgen där jag började den - på jobbet.

Sov gott.

Likes

Comments

Hej! En lång dag igår.. Jobbade 0630-1550, cyklade snabbt hem för att ta på mig lite bekvämare kläder. Solen sken och det var VARMT. Kändes som riktig vår.. Gick en promenad på 6.5km och det var SÅ härligt. Kom hem och hann pussas med Tomas en stund innan jag for iväg på inventering med laget. 18-22 höll vi på så jag var hemma sent. Tomas och jag såg idol och somnade sedan på studs. Upp imorse vid 08, helt knäckt. Somnade i soffan i 2h efter jag ätit frukost och. Nu har jag nyss ätit lunch och dricker mitt kaffe igen. Har just slängt in en rostbiff i ugnen också, har aldrig gjort det så vi får se vad de blir. Den sköter sig visserligen helt på egen hand, men jag hopps den hinner nå rätt temp innan jag ska iväg till jobbet.
Ska jobba 17-2315 ikväll, inventera lagret. KUL va. Väga all lösvikt, skinka, ost, salami, fisk osv osv. Ja ni fattar..

Ni ser ju, 19 grader igår då jag gick mellan 16-17. Så fantastiskt skönt.

Likes

Comments

God morgon! Det är tidigt och jag har just ätit min standardfrukost. Sitter med en kopp kaffe i soffan nu och ska snart sminka mig lite innan jag cyklar till jobbet. Idag blir en lång dag med jobb följt av inventering på en annan butik med mitt lag. Som sagt, innebandylir följs av lagjobb..

Igår efter middagen blev det 2h frisbeegolf tillsammans med Tomas, Frida och Victor. Väldigt roligt. Men jag ljuger om jag säger att det inte känns i armen/axeln idag. Dessutom har benpasset från igår satt sina spår också. Det är en tung kropp jag besitter idag.
Regnet öste ned första timmen, men sen blev det uppehåll. Konstigt nog så är det fortf väldigt varmt i luften här uppe i norr. Kommande dagar ser ut att ska bli jättebra.

Likes

Comments

Landat i soffan igen, har duschat och precis ätit upp min lunch. Startade igång en chiligryta på högrev när jag ändå var igång. Det får bli kvällens middag. Nu ska jag diska undan och klä mig innan jag tar cykeln iväg till Frida.

Jag började med rehab för knät, men det blev mer som ett riktigt benpass, lär vara rätt mör imorgon. Efter det så sprang jag intervaller på bandet och avslutade med lite stretching. Det är jobbigt med träningen nu, mina ben är stumma var dag då Tomas och jag försöker röra oss fysiskt varje dag. Men efteråt är jag så lycklig, ett avklarat pass är så mycket värt och gör så gott för mig.

Likes

Comments

Hej och hå. Jag bor i fel del av världen. Jag vet det nu. Saknar sol och värme varje dag. Jag behöver det! Men jag kommer nog aldrig att lämna Sverige, man har det så otroligt bra här. Stort som smått. Men min dröm är att i framtiden få köpa en liten lägenhet/hus/koloni/what so ever, i ett soligt land. En dröm som jag kan och ska förverkliga.

Jaha, tisdag idag och jag är LEDIG. Har ätit frukost och druckit kaffe precis. Ska byta om och sedan hämta upp dagens träningskompis. Det blir rehab, intervaller och lite mage för min del.

Hej så länge, hoppas ni får en fin dag.

Likes

Comments

Morrn!!
Jag har ätit min frukost i soffan under täcket idag. Lyxigt. Tomas har just åkt iväg och jag ska snart åka till samma ställe. Lagjobb står på schemat idag. Jag ska ju spela innebandy denna säsong, har jag tänkt i alla fall. Vi får se vad mitt knä säger om det. Så det är med andra ord lite lagjobb åt innebandylaget som hägrar.

Nu ska jag sminka mig lite och byta om, fixa lunch och sedan åka.

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att börja skriva igen. Om mitt vuxna liv. Kul va!

Likes

Comments