Hej allesammen igen!

Jeg har fået 3 utrolig flotte bluser sponsoreret af NA-KD Som jeg ved mange shopper på. Jeg personligt selv elsker deres tøj, for kvaliteten er simpelhent bare lækkert! Hernede er nogle links og billeder af deres tøj.

PSSS.. Du kan få 20% rabat på deres hjemmeside med rabatkoden: JENNIFERC20

Likes

Comments

Jeg har modtaget lidt tøj fra https://www.junkyard.dk/ Som er super fedt, og perfekt til hverdagsbrug. Hvis du har brug for at ''Fikse'' dit look lidt, så du får de sidste ting på plads, er Junkyard det bedste sted at shoppe! Jeg har nogle billeder af de 5 looks jeg har modtaget fra dem, og har også lavet en look book på min kanal, hvis i får lyst til at se den.


Look 1.

Bluse: T-Shirt - XX Basic Petite

http://tracking.junkyard.com/SH4xk

Bukser: Bukser - Rainbow

http://tracking.junkyard.com/SH4xi

Det her sæt er perfekt til en normal skoledag. Bukserne er ikke kolder OVERHOVEDET, Men faktisk helt perfekt til vinter. Den hvide bluser passer perfekt til stiberne på bukserne. Klart et sæt der kan anbefales, til en som gerne går BASIC, men alligevel med stil.

Look 2.

Bluse: T-Shirt - XX Basic

http://tracking.junkyard.com/SH4xm

Bukser: Bukser - Neve

http://tracking.junkyard.com/SH4xs

Endnu et meget BASIC sæt, med stil. Tilføj en sød lille taske, og du er klar til at tage afsted. Sættet passer utrolig godt sammen, og er nok noget af det mest behagelige tøj jeg nogensinde har haft på! Bukserne får dig virkelig til at følge du ahr lange ben, men det har jeg jo i forvejen ahaha.

Look 3.

Bukser: Bukser - Right Velvet

http://tracking.junkyard.com/SH4xo

Bluse: Longsleeve - Barely There

http://tracking.junkyard.com/SH4xq

Det her look er nok mit aboslut ynglings-sæt. Du kan have det på med stil, og skille dig ud. Man skal squ aldrig være bange for at vise hvad man har. Du kan sagtens tage det her flotte sæt på til en fin anledning, men nu er jeg den slags person, som også ville gå med det her til hverdag.

Look 4.

Kjole: Kjole - Lights

http://tracking.junkyard.com/SH4xa

Strømpebukser: Strømper - Menace Big Hole

http://tracking.junkyard.com/SH4xg

Lang kjole med net-strømpebukser? JA TAK! Lange kjoler er normalt ikke mig, men den her kjole, bhar stil! Elsker virkelig at net-strømperne passer så godt til. Perfekt til en sommerdag med stil.

Look 5.

Shorts: Shorts - Jinx Velvet

http://tracking.junkyard.com/SH4xc

Bluse: Top - Punch Velvet

http://tracking.junkyard.com/SH4xe

Et dejlig, pink, flot, Velur sæt. Du kan selfølgelig bruge det som nattøj, men synes virkelig også det er en ting man kan gå med, uden at det nødvendigvis er nattøj. Sættet er i min ynglingsfarve, plus at det er velur, så selfølgelig skulle jeg have det.

Hvis i får lyst til at se min LOOKBOOK, er videoen her:

Likes

Comments

Hej allesammen og velkommen til min blog!
Jeg er en pige på 17 år gammel, og mit navn er Jennifer. jeg har aldrig blogget før, men jeg tænkte det kunne være en fed ide at prøve!

Jeg er en pige, som godt kan lide at udtrykke min følelser, og vise folk, at vi alle kan være end til at gøre det til en bedre sted!
Jeg håber mine budskaber kommer ud.
Primært kommer den her blog til at handle om mit liv, og hvad det sker i mit liv. Jeg håber at i vil følge med, og i er altid velkommen til at skrive ideer og tips til, hvordan jeg kan starte min blog op, så det er noget i vil læse.

Kyyyyys Fra Jennifer Chu <333

Likes

Comments