Samarbete med Cocoo.se

Kroppssmycket:HÄR | Silvriga armbandet: HÄR

Dessa fina smycken är alltså ifrån Cocoo.se, jag har faktiskt kollat in den sidan för några år sedan för om jag minns rätt så är jag ganska säkert på att Kissie tipsade om den på sin blogg men jag har aldrig tagit mig tid att beställa och det blir ju lätt så att man håller sig till en och samma sida när man beställer saker och inte riktigt vill testa någon ny sida..

Men nu när jag beställt här ifrån efter dom varit så snälla och velat samarbeta med mig och gav mig mitt köp till halva priset, då tog jag tillfället att beställa det silvriga armbandet, kroppssmycket och även en till sak men det är en julklapp så det kan jag inte visa bild på tyvärr. Fick ju även ett extra armband som dom skickade med, så snälla!!

Eftersom jag beställde en till sak men inte kan visa den så tänkte jag att jag kan tipsa er om några örhängen som jag själv är lite sugen på att köpa!

Geometriska örhängen:HÄR | Runda örhängen:HÄR

Jag gillar ju verkligen lite större örhängen som syns och jag tycker det är så himla snygg! Så dessa två är jag verkligen sugen på att köpa till mig själv, men det får jag nog ta någon annan gång. Har även sett så många fina armband som jag vill ha så dom borde ni också kolla in! Har aldrig riktigt brytt mig om att köpa smycken utan köper bara örhängen nån gång ibland men nu har jag ju sett flera stycken armband jag vill ha när jag väl kollat lite, haha.

Dom har ju inte bara smycken utan även klockor, sminkborstar, kläder och annat. Jag ska nog kolla lite på deras sminkborstar för jag behöver verkligen nya men vill inte lägga ut så jätte mycket pengar och deras är faktiskt billiga!

Jag har även en rabattkod till er som är XMAS20 och den ger er 20% rabatt på ert köp, den gäller fram tills den 13 december! Jag tyckte det var så kul att samarbeta med Cocoo och kunna få köpa billiga smycken och julklappar vilket är så skönt för mig som bara har studiebidraget att leva på haha. Så passa på ni också!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments