Måste börja med att be om ursäkt för mitt usla inlägg som jag skrev igår, det är jätte rörigt jag vet men jag försökte renskriva det så bra jag kunde men tillslut gav jag upp eftersom jag suttit med det i 2-3 dagar utan att det blivit bättre, men det får duga.

Det jobbiga just nu är att jag inte gör så mycket om dagarna mer än att va i skolan och sen åka hem, jag kommer oftast hem runt 4 och då har man ju saker att göra sen blir det ganska sent så fort så då har man ju inget att skriva om.

Jag är sån att om jag vet med mig att jag kommer skriva ett inlägg på bara någon mening så ser jag ingen anledning att skriva för jag vet själv att det är så ointressant att läsa och då skriver jag inget alls istället. Men känner nu att blogglusten kommer tillbaka mer och mer och speciellt när man ser att läsarna ökar igen, det är så kul! Kommer iallafall försöka skriva mer åsiktsinlägg som jag gjorde förut, fler inlägg med rabble och bara visa upp saker jag vill ha eller köpt, får se om det uppskattas och ut efter det se hur det blir!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments