Jag vet att jag sa att jag skulle uppdatera något så när regelbundet men det blir nog lite såhär ibland att jag pausar lite, hoppas ni förstår haha.

Lite om vad jag ska göra nu i veckan, imorgon har vi någon zombiewalk med skolan då vi ska gå runt sminkade i stan, får se hur det går haha. Och på lördag kommer Noiy till mig runt 3 så åker vi till nabben senare på kvällen där vi ska på halloweenfest, kommer nog bli superkul!
Sen på lovet har jag faktiskt inget planerat och det är ändå ganska skönt, har lite uppgifter till skolan jag måste göra bara sen kommer det vara så skönt att vara ledig i en vecka!

Här har ni iallafall bilder på en sminkning jag gjorde igår, det är så snyggt med rosa ögonskugga, älskar det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är min andra halloweensminkning jag gjort och detta var andra gången jag använde latex. Har ju bara använt latex en gång innan och då gjorde jag på min hand men nu när jag skulle detta i ansiktet så kunde jag verkligen inte ta så mycket för det sved så himla mycket i ögonen och i näsan så ögonen bara rann, jag vet inte om det är vanligt att det svider så eftersom jag ej använt det innan eller om jag bara köpt något dåligt latex, hmm..

Men det är iallafall därför det har lossnat under näsan vilket kanske inte syns så mycket på bilden men det lossnade när jag skulle göra hålen för tråden, eftersom jag inte ville ta så mycket under näsan pga att det sved så mycket och hade ju täckt för munnen så hade ju inget annat val än att andas med näsan vilket inte var så skönt så därför ''fäste'' jag det inte så bra där. Samt att jag skulle velat ha mer blod ner på halsen men hade sånt problem men blodet haha, när jag var färdig hade jag blod på bordet, kläderna, mobilen, golvet, ja alltså det gick inte så bra haha. Ville ju trots allt bara testa för jag tycker verkligen detta är sååå roligt att hålla på med om kvällarna.

Likes

Comments