Var inne i Kalmar igår med Natalie för att köpa ett par nya vinterskor men kom även hem med ett par jeans och en tröja som var hur mysig som helst! När jag kom hem var Wendela, min brorsdotter hemma hos oss, så mysigt!

Idag ska jag inte göra mycket mer än att kolla på film och göra lite matte, känner ni igen det? haha fy, måste hitta på saker om dagarna.
Imorgon är det ju skola igen, orkar inte.. ughh. Och det är första dagen Mathilda inte ska till skolan, väldigt tråkigt men Amanda kommer ju på bildlektionen iallafall!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

1//HÄR 2//HÄR 3//HÄR 4//HÄR 5//HÄR 6//HÄR 7//HÄR 8//HÄR

Är inredning årets julklapp? JA! Jag älskar inredning så himla mycket och det som är så bra är att det är en julklapp som passar till alla, familj, vänner och partner ja verkligen alla! Det är ett sånt ''save-card'' om man inte vet vad man ska köpa till någon eftersom det är en sån lätt men samtidigt rolig sak att ge bort eftersom det näst intill alltid går hem hos alla även folk som inte är så jätte intresserade av inredning, bara någon fin pläd eller ljusslinga skulle ju funka, det är ju också så himla mysigt nu i mörkret och kylan!

Var såklart tvungen att ta med årets trend, mässing och marmor. Det är så himla snyggt och det är verkligen något som faller mig i smaken. Jag ska ju köpa ett större sminkbord som jag sagt nu ett tag men det kommer haha, hade tänkt att köpa en marmorbricka som den på bilden och sedan ha några ljus på eller någon snygg dekoration! Älskar även stolen i mässing med en fuskpäls-pläd på, det skulle vara super snyggt.

Har som vanligt rabatter från Rabble till Jotex HÄR. Rabble har även en ny kategori, julklappstips, där dom samlad affärer med bra julklappar till alla i din omgivning, den finns HÄR.

Likes

Comments

Made it to your concert !

Alltså fy, finns inte ursäkter kvar till varför min uppdatering suger.

Som jag sagt innan så vill jag inte uppdatera om det inte är något av kvalité eller om det är något som jag själv skulle vilja läsa. Jag vill blogga för jag tycker väldigt mycket om att skriva, speciellt om mina åsikter och tankar för det tycker jag är super roligt att skriva om och såklart om smink eftersom det är ett av mina intressen.

Men just nu känner jag att det inte är någon som tycker det är intressant att läsa om att jag varit i skolan och kollat på en film när jag kommit hem. För det är det jag gör om dagarna utöver att plugga, har inget intressant att skriva om längre.

Jag tycker det är roligt att hålla på med blogg och sociala media, skulle vara så roligt att även börja med YouTube men tror inte jag skulle vara bekväm framför kameran, även om jag verkligen vill. Vill lägga tid på att fixa fina bilder på instagram också, det är sånna saker jag tycker är kul! Känner typ att jag inte orkar något av det, haha

Har funderat ett tag på att bara ta bort bloggen och börja när jag är äldre, om det är något intressantare som händer då. Får se hur jag gör helt enkelt.

Likes

Comments