Skrev inget igår kväll för det blev lite för sent för att skriva.
Saga och jag bestämde oss för att äta tacos hemma hos mig eftersom min mamma skulle iväg, vi fick lite oväntat besök när Felix och Ted kom men det var trevligt.
Efter vi hade ätit så lyssnade vi bara på musik resten av kvällen tills framåt 1 då dom skulle hem, det var super mysigt. Har så himla fina vänner!

Idag har jag dock inte gjort så mycket, gjorde klart mina uppgifter från skolan som jag skulle gjort igår. Sovit en stund och så nu ska jag bara kolla någon film!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måste börja med att be om ursäkt för mitt usla inlägg som jag skrev igår, det är jätte rörigt jag vet men jag försökte renskriva det så bra jag kunde men tillslut gav jag upp eftersom jag suttit med det i 2-3 dagar utan att det blivit bättre, men det får duga.

Det jobbiga just nu är att jag inte gör så mycket om dagarna mer än att va i skolan och sen åka hem, jag kommer oftast hem runt 4 och då har man ju saker att göra sen blir det ganska sent så fort så då har man ju inget att skriva om.

Jag är sån att om jag vet med mig att jag kommer skriva ett inlägg på bara någon mening så ser jag ingen anledning att skriva för jag vet själv att det är så ointressant att läsa och då skriver jag inget alls istället. Men känner nu att blogglusten kommer tillbaka mer och mer och speciellt när man ser att läsarna ökar igen, det är så kul! Kommer iallafall försöka skriva mer åsiktsinlägg som jag gjorde förut, fler inlägg med rabble och bara visa upp saker jag vill ha eller köpt, får se om det uppskattas och ut efter det se hur det blir!

Likes

Comments