Åh vad jag skäms över dessa bilder, domar super dåliga jag vet men jag orkade faktiskt inte ta nya och bättre haha. Och vill få upp inlägget så fort som möjligt

Dom fyra första sakerna är från Boohoo. Mina favoriter är helt klart jackan och skjortan i fejkmocka! Den vinröda tröjan var tyvärr lite för stor för mig men den går att använda.. Ska försöka länka det jag hittar.

Jackan: HÄR

Skjortan: HÄR

Blus fån Bikbok: HÄR

Väldens finaste Tarte palett, är så kär i denna palett. En kompis till min mamma köpte hem den till mig från USA och det är jag så tacksam över eftersom Tarte inte finns i Sverige och paletten är sån jäkla materiell lycka! KÄR.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fy vad jag varit dålig på att uppdatera men suget har inte funnits där, har inte känt att jag vill skriva alls.. Men nu har jag några inlägg jag tänkt att skriva!

Idag har jag varit hemma från skolan för jag kände mig inte så pigg och eftersom vi bara har friluftsdag så passade jag på att stanna hemma så jag inte missar några lektioner. Har bara legat i sängen hela dagen och ska upp och duscha nu och sedan lägga mig igen, haha är så himla trött och känner verkligen att jag håller på att bli sjuk. ughh..

Likes

Comments

Jag tänkte först skriva om min morgonrutin men jag har ingen, det är bara upp ur sängen stressa på med sminket och iväg till tåget haha. Så jag tänkte skriva lite om min hudvårdsrutin istället.

Om jag ska vara ärlig så har jag inte så mycket till hudvårdsrutin heller egentligen, jag använder en läppskrubb och ansiktsmask från Lush och en ansiktstvätt från Shiseido(här) som verkligen är så bra men dyr dock, men det är värt priset! Men jag tänkte skriva om det ändå för jag ska verkligen bättra på min hudvårdsrutin och skaffa ett ansiktsvatten och en peeling.

(Bilderna är tagna från Google)

Har inte tänkt på att jag behöver ha några speciella produkter innan jag började på stylistlinjen då jag äntligen insett syftet med till exempel ansiktsvatten för jag har alltid känt att det inte varit nödvänt, men det behövs för att sänka PH-värdet efter att man tvättat ansiktet eftersom vattnet höjer PH-värdet och det tar cirka 5 timma för huden att själv jobba med det och om man då lägger på en ansiktskräm direkt utan att använda ansiktsvatten så behöver huden jobba på båda två och det blir bara hälften så bra. Därför ska man ta ansiktsvatten efter man tvättat ansiktet och sedan lägga på en ansiktskräm. Hoppas ni förstår hur jag menar haha. Jag ska också köpa hem en nattkräm för jag har bara en dagskräm och nattkrämen är ju viktigare än dagskrämen eftersom krämen få sjunka in bättre på natten när man bara sover och inte är ute då det kommer bakterier, det blåser och allt sådant. På natten utsätts ju inte huden för massa grejer.

Måste även köpa hem en peeling, har använt en skrubb som egentligen är till kroppen men den skrubbar alldeles för hårt för att ha i ansiktet så får köpa en som är till för ansiktet med inte så hård skrubb. För att få bort död hud och få ett snyggare resultat på sminket!

Det finns ju både hudvård på Nordicfeel och Eleven, ansiktstvätten från Shiseido(HÄR) finns, och det finns ju såklart ansiktsvatten och peeling också, och såklart en ansiktskräm för att återfukta! Rabbles rabattkoder till Nordicfeel HÄR och till Eleven HÄR.

Likes

Comments

Likes

Comments

Kollade mina senaste inlägg och ser att länkarna i bilderna inte funkar(???) Vet inte varför faktist men ska se om jag kan fixa länkarna och så får jag kolla lite noggrannare härdan efter om länkarna funkar innan jag lägger ut något.
UGHH.. jobbigt.

Till en helt annan sak.. haha
Idag gick vi längre än planerat i skolan för vi har lagt till klasstid på torsdagar så istället för att sluta halv 2 så slutar vi kvart över 2, vilket inte stör mig så jätte mycket för jag hade behövt vänta 1 timme på tåget om vi slutade halv 2 medan jag nu bara behöver vänta 15 minuter vilket är mycket skönare!

Likes

Comments

Fortsätter med lite 3 favoriter fast nu inom smink, 2 snygga höstfärger och en palett med supersnygga färger som passar till höst och mer!

Tycker om den mörka färgen så himla mycket! Verkligen älskar den och tycker att den passar jätte fint nu till hösten ihop med ett smokey eye fast lite ljusare för att inte få bort fokuset från läppfärgen, eller bara utan någon ögonsminkning alls.

Har ju varit sugen på att testa Nyx lingerie läppstiften nu ett tag, tycker om denna färgen, ''Teddy'' och ''Push up'', har hört så blandade åsikter om läppstiftet men jag måste verkligen ha det, vill helst ha allihopa faktiskt.

Mina favorit färger av ögonskuggorna i paletten är ''Alice Copper'', ''Lead Zeppelin'' och ''Rem''.

Läppfärgerna passar enligt mig mer till höst och vintern än våren och sommaren men annars så finns det skuggor för alla årstider tycker jag för det beror ju helt på vad man gillar själv men jag tycker att den i helhet passar bäst till hösten, det finns ju också en highlighter och ett rouge.

Tycker inte att någon ögonskugga på bilden ser matt ut och det är det ända jag saknar för att använda i globlinjen vilket jag tror alla vill ha, Adagio och Allegro kan vara matta men jag tycker inte att det ser ut som det på bilden och jag har inte hittat något om det men hur eller hur så tycker jag om färgerna i paletten jätte mycket!

Rabble har som vanligt rabattkoder till alla sidor. Rabattkoder till Shopping4net HÄR, till Nordicfeel HÄR och till Lyko HÄR. Produkterna är som vanligt länkade i bilderna!

Likes

Comments