1//HÄR 2//HÄR 3//HÄR 4//HÄR 5//HÄR 6//HÄR 7//HÄR 8//HÄR

Alla skor är från Nelly.se, tänkte jag skulle ta alla skorna från ett och samma ställe och dessutom från en svensk sida för en gångs skull, haha.

Tycker det är så roligt när ni ger tips på om vad jag kan skriva!! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag har ju sagt innan att jag vill lägg in lite mer mode och skönhet i min blogg, vad tycker ni om det?

Jag tycker ju smink är så himla roligt, mode är ju också kul men jag tänker att det passar kanske inte in på mig eftersom jag aldrig klär upp mig och har där av aldrig några outfits att visa.

Får se hur det blir

Likes

Comments

Igår åkte jag och Natalie till Timmernabben på lite festligheter. Det var ganska mycket folk där och det var väldigt roligt eftersom man träffade folk man inte träffat på ett långt tag eller inte umgås med så ofta, så det var super kul!

Ikväll ska vi inviga grillen för i år och spela lite kubb och annat vilket säkert kommer bli super mysigt, tror vi ska baka lite också! Får se hur det blir.

Hoppas ni får en bra helg!! och nu är det ju påsklov också, såå skönt!!

Likes

Comments

Need


1//HÄR 2//HÄR 3//HÄR 4//HÄR 5//HÄR 6//HÄR 7//HÄR

Är det bara jag som redan kollar efter skolavslutnings kläder? Jag brukar alltid vara i sista sekund med det eftersom jag brukar beställa en vecka innan men tänkte jag skulle vara ute i bättre tid denna gången, ska inte beställa än dock eftersom jag kanske kommer ändra mig för det är lite väl tidigt nu.

Har iallafall hittat flera par ursnygga skor som jag verkligen ÄLSKAR och om jag inte hittar några ändra så ska jag köpa hem nummer 1 till skolavslutningen för dom är supersnygga! Tänkte att om ni har lika svårt som mig att hitta nytt så kunde jag visa några par skor som man kan ha och som ni kanske märker så älskar jag skor med snörning och måste verkligen beställa hem ett par!!

Likes

Comments

Igår spenderade jag min kväll med Alice Saga och Ted och sedan även min granne och hans kompis men det var en väldigt kort stund.
Vi hade inte så mycket att göra faktiskt så det var ju inte så jätte kul.

Idag kanske jag ska träffa Natalie dock så får vi se om hon och jag kan hitta på något roligt!

Likes

Comments

1//HÄR 2//HÄR 3//HÄR 4//HÄR 5//HÄR 6//HÄR 7//HÄR

Hur snygga är inte dessa väskor?? Är inte nummer 1, 4 och 6 helt drömmiga.

Dessa väskor är dessvärre från utländska sidor (förutom 1&7) 6 är dock från Boohoo vilket är en sida jag litar på, dom andra sidorna vet jag tyvärr inget om och jag ska försöka göra collage med fler svenska sidor eller sidor som jag har beställt ifrån innan eftersom jag vet att det är många som inte vill beställa från utländska sidor innan man vet att det är en seriös sida.

Jag har tänk att fixa något inlägg jag kan gör typ 1-2 gånger i månaden typ ''outfit under 1000-lappen'' har dock bara fått ihop en än så länge så vi får se hur det går.

Likes

Comments

​Bjuder på en bild med usel kvalité på bästa Moa och Eric i bakgrunden, var ju i nabben igår med dels dom men också Inga Eddie Albin Victor och Manfred, tyckte vi hade väldigt trevligt vi satt och pratade mest bara, pendlade mellan att va hos dom och Camilla, haha.

Idag har jag inte gjort mer än att duscha och kollat på nått serieavsnitt, nu ska jag plugga lite matte när jag väl kommer så långt att jag faktiskt tar upp boken.

Likes

Comments

​Ni vet ju att Therese Lindgren har öppnat en egen webbshop där hon säljer bland annat mobilskal, posters och sminkväskor.

Tror redan alla vet att sidan heter Hooked on you och dom var jätte snälla och gav mig en rabattkod som jag kunde dela med mig av till er, HOOKEDON15 som ger er 15% på hela sortimentet och den gäller tills den 31 mars, hur snällt??

Likes

Comments

​Jag skulle ju skriva vad jag tyckte om denna efter jag använt den ett tag och nu har jag använt den i lite mer än en månad.

Jag hade ju hört från vissa att den var väldigt dåligt pigmenterad men det håller jag inte med om, jag tycker den är bra pigmenterad.

Men jag tycker att själva bronzer färgerna inte funkar på mig, jag använder dom fortfarande ibland men föredrar The Balms Betty-Lou manizer, dock tycker jag om dom övriga färgerna alltså dom tre översta och den nedre i mitten. Bronzer färgerna gillar jag inte för jag kan inte få till det fint och tycker att det drar lite väl åt orange.

Så om jag tycker att den är värd pengarna är både ett ja och ett nej, har ju hört att Nyx contour palett är mins lika bra, jag tror mest att det i detta fallet är märket som kostar inte kvaliten på produkten.

MEN, allt smink funkar olika från person till person så du kanske tycker att denna är jätte bra och skulle köpa om den direkt.Detta är bara vad jag tycker.

Likes

Comments