​Har inte haft tid att uppdatera i helgen för jag har varit i oskarshamn och kalmar.

Jag åkte direkt från skolan på fredagen till oskarshamn för att äta mat och fixa naglarna, jag gjorde naglarna utan färg denna gången så jag kan måla dom själv vilket jag tycker är mycket bättre. Sedan på lördagen åkte jag in och handlade, åt mat och gick på bio och kollade på den nya skräckfilmen The forest som jag tyckte va hyfsat bra förutom att slutet var väldigt dåligt enligt mig... Känns som att jag gått upp 10 kilo denna helgen efter allt jag ätit, haha.

 Lägger in några bilder på det jag handlade men orkar inte ta bild på allt. Imorgon tänkte jag visa vad jag beställt hem för kläder och tipsa om en sida med super snygga kläder!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har tagit några lediga dagar denna veckan eftersom jag tråkigt nog har varit sjuk, men jag tror jag tar mig till skolan imorgon.
Och att jag varit sjuk är även anledningen till att jag inte bloggat något för jag har mest sovit och pluggat.

Idag än så länge har jag bara ätit frukost och kollat lite på en serie och nu ska jag plugga och sedan ta en dusch, sen ska jag antagligen plugga lite till.

Kollade klart på Carrie diaries på bara två dagar, det är en serie jag verkligen rekommenderar och nu har jag hittat en annan serie som också är super bra, som jag kollar på just nu Life unexpected, det tråkiga är att dom båda bara har 2 säsonger.

Likes

Comments

Just nu sitter jag och panik pluggar på en läxa tills imorgon och ska försöka hinna med matte också, och snackar även med några kompisar.

Jag vet att jag inte uppdaterar mycket men jag har oftast inte så mycket tid över och det är väldigt tråkigt eftersom jag egentligen vill lägga ner mycket mer tid på bloggen för detta är något jag tycker är roligt.
Men som vanligt ska jag försöka så gått det går!

Likes

Comments

Likes

Comments

Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik och ritar lite, det går hyfsat bra just nu men sen kommer vi till ögonfransarna som är mitt största problem när jag ska rita, haha får se hur det går.

Imorgon ska jag nog ägna dagen åt matte hade jag tänkte så jag kommer någon vart med det.
Skolan tar kol på mig

Likes

Comments

Denna är ju hur efterlängtad som helst.

Beställde ​ju denna egentligen innan nyår från fyndiq men jag tror det blev något fel med köpet, tror inte det gick igenom så då beställde vi från lyko i onsdags och så kom den igår faktiskt så det var ju skillnad på dagarna.

Kan inte skriva min åsikt om denna för jag har inte testat den än, men tänkte att jag kunde skriva vad jag tycker om den om någon vecka då jag använt den ett tag och kan säga vad jag tycker.

Likes

Comments

Går ni i 9an som jag? Det är ju tid för att göra val till gymnasiet iallfall för våran skola, vi ska ha sökt till skolor i februari och jag vet inte vad jag vill gå för linje,

Jag har funderingar på stylist, frisör, hotell, handel och jag vill gå ekonomi(juridik), men jag har tyvärr inte den möjligheten eftersom jag tror absolut inte jag har betygen till det. Jag känner verkligen att jag sumpat halva min skolgång på att vara ''för upptagen'' för att sköta mina betyg för nu påverkar ju det min fritid eftersom jag inte kan gå exakt den linjen jag vill, och jag vet att jag kan klara mina betyg i skolan om jag sköter mig och vill visa att jag kan, men det är svårt att fixa så många omprov och fortfarande hänga med i det som görs just nu, och på så kort tid som det är kvar.

Det är cirka 22 veckor kvar om jag inte är helt ute och cyklar, 22 ​veckor kvar vid dessa hårda bänkar sen är jag klar med högstadiet och gymnasiet börjar. Man vill bara klappa sig på axeln och liksom ''you go girl, du kan'' för jag vet att jag kan om jag anstränger mig och lägger ner tid på det.

Likes

Comments

​Idag har jag bara kollat på lite film och nyss gick jag upp och bakade scones och gjorde lite te så satt jag att myste framför en serie. Spenderade natten med Victor efter han träffat sin bror, och det var super mysigt sedan åkte hem idag runt 12.

Har även fått hem en ny ursnygg jacka som jag tänkte lägga upp bilder på imorgon så får ni se den då.

Likes

Comments

Är just nu med Ted och Victor och ska vara med dom tills klockan sex så vi får se vad vi ska hitta på och sedan ikväll ska jag antingen vara hemma eller vara med Natalie och Erik på en fest, får se hur dagen blir så hörs vi ikväll

Likes

Comments