Har haft en sån underbar kväll med Samantha Saga Ted Emma Ebba Victor Albin och Lukas.
Det roligaste var att Samantha och Saga ville vara med för det var så himla länge sedan och återföreningar är alltid bäst eller vad säger ni?
Vi har gått runt i Blomstermåla och pratat om allt möjligt och det var faktiskt jätte trevlig.
Nu ska Victor och jag kanske kolla på en film och sen sova.

Likes

Comments

Idag har jag inte så mycket att göra, kanske ska träffa Natalie en stund eller hade jag tänkt att städa mitt rum faktiskt så jag får det lite renare.
Just nu ska jag fortsätta på en bild jag började rita på inatt så jag får den klar efter det ska jag kolla en film hade jag tänkt och sen som sagt så ska jag antingen städa eller träffa Natalie.

Igår bloggade jag inget då av att jag inte gjorde någonting utan bara kollade film och åt lite frukt.
Har sån bloggtorka som ni såklart märker, har inga idéer om några inlägg jag kan skriva faktiskt.

Likes

Comments

Idag är det första dagen på jullovet för mig och jag stänger av larmen och kan äntligen sova och ta en paus från all stress med skolan.

Kan fortfarande inte fatta att nästa vecka är det julafton och jag kanske åker till Stockholm under mellandagarna vilket jag verkligen vill för det skulle vara så kul att komma bort från Blomstermåla och även kunna få träffa mina kompisar som bor i Stockholm. Jag vet inte om jag kommer kunna lägga ner så mycket tid på bloggen för vill spendera tid med min familj och även att jag faktiskt inte har något att skriva om eftersom jag inte har något planerat så får se om jag ens hittar på något.

Ska iallafall bli jätte skönt att få vila ut nu i nästan en månad,.

Likes

Comments

Likes

Comments

1:HÄR 2:HÄR 3:HÄR 4:HÄR 5:HÄR 6:HÄR 7:HÄR 8:HÄR 9:HÄR 10:HÄR 11:HÄR

Adventstipsen är inte slut än! Vad är bättre än en hemmakväll med varmchoklad lite gott att äta och en bra film eller en bok under en mysig filt, och vi får inte heller glömma ljusslingorna!​

Detta är ju så bra att ge bort i julklapp eller titta på när man ska ha lite adventsmys och allt är från CDON.com, mina personliga favoriter är Trolltider, Tomtebo barnen och såklart disneyfilmerna det är ingen jul utan disneyfilmer och håll men mig om detta, man blir aldrig för gammal för dinsneyfilmer! Erbjudanden från CDON på Rabble hittar ni här.

Jag ska även tipsa om 4 erbjudanden som finns på Rabble just nu, vissa bättre än dom ändra säger inte mer än så utan ni får kolla in dom själva!

Panini:HÄR

Lloyds apotek:HÄR

Svea:HÄR

Love of brands:HÄR

Likes

Comments

​Idag direkt efter skolan blev jag och saga hämtade så åkte vi till Oskarshamn för att fixa naglarna, och hur snygga blev dom inte?? Här har ni mitt försök att få med både mina nya naglar och mitt supergoda godis jag köpte, den blev hyfsat bra faktiskt.

Imorgon kommer ett till inlägg om advent och jul, tror det blir det sista eller kommer det ett till. Har inte mycket mer planerade inlägg så vi får se om det kommer något mer roligt.

Likes

Comments