Detta inlägget kom väldigt mycket senare än planerat, har äntligen fått upp igång den nya dator men hade lite strul med att ladda över bilder från min kamera så än så länge har jag bara fått över 13  bilder, är för övrig väldigt nöjd med den men vet inte riktigt hur man använder den och Windows 10 gör mig förvirrad. Men till det positiva, ni kan äntligen få bättre inlägg med bättre bilder, inlägg som jag lagt tid på.

Blir inte mycket att skriva idag, jag har sovit väldigt länge och sedan slagit in julklappar, alla julklappar är snart köpta, en är påväg hem och några andra ska jag handla nästa helg!

Är så himla glad över att jag fått en ny dator så som jag längtat, nu kommer bättre inlägg!​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Imorgon har jag sovmorgon och nationella prov, den muntliga delen.
Börjar 11:40 och slutar 14:40, är himla nervös och sitter och kollar igenom lite på youtube eftersom matte är något jag verkligen har svårt för.
Jag måste verkligen rekommendera att kolla runt på youtube, det finns ju inte bara till matte utan även andra ämnen och det är bara att söka på det du vill ha lite mer koll på och extra genomgång på, det finns många lärare som lägger ut videos på exempel och genomgångar.
Önska mig lycka till!!! Och hoppas att det går bra för alla andra i 9an!

Likes

Comments

Har fått hem nytt puder och en ny puderborste, ÄNTLIGEN!
Har dessutom precis klickat hem The balms nude tude palett som jag velat ha så länge och äntligen är den påväg till mig!

Ska packa lite saker och sedan gå till Natalie så jag hinner faktiskt inte skriva mer men imorgon lovar jag er att det blir mer!!

Likes

Comments

Gjort det till en vana nu att vara sjuk såhär ofta, sist var det magsjuka och nu halsfluss, fatta att jag är så frustrerad och sjukt stressad för att jag kommer ju efter i skolan så ofta som jag är sjuk och jag har absolut inte råd med det med tanke på mina 2 första år på högstadiet då jag alltid tänkte "nej men jag fixar det nästa år", GÖR ALDRIG SOM JAG. ugh. Det kommer svida som FAN rent ut sagt, det suger och man kan inte göra 3 års jobb på 1..

Ligger i sängen o myser i min odd molly, inte för att den är så jätte mysig om jag ska vara ärlig men det var den jag nådde när jag bara sträckte ut armen, inte rest mig ur sängen på ett tag, låg i sängen hela dan igår och bara drack massa för hade ingen lust att äta.
Gick inte så jätte bra idag heller vid frukosten, inte så sugen på att äta något, bara ligga i sängen och dricka juice och energidryck, haha.

Likes

Comments

Ångesten ökar och det är dags att ställa larmen igen, skulle inte säga nej till extra lov.
Veckostart imorgon och stressen börjar ingen, läxor och prov. Hur är det tänk att man ska hinna med allt? skola på dagarna sen måste man plugga men man får inte heller glömma bort sina kompisar och ev flick/pojkvän åååh.
Låt mig stanna hemma..

Likes

Comments