Kollade på Ouija ikväll med mamma, den va verkligen jätte bra och det är en film som jag verkligen rekommenderar till er som gillar filmer åt lite mer skräck hållet, jag tyckte inte den var så läskig då av att jag inte tycker nån skräckfilm är det nästan och det är det ända jag kollar på, haha.
Men den var iaf bra!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsI torsdags åkte jag till min älskling & hans mamma och har sovit där tills idag, kom hem i morse' men hade ingen ork till att skriva just då.
Har spenderat dagarna i sängen med min lilla sjukling, har haft ett ständigt gnällande om att han har haft ont, frysigt & varit för varm, hahah mitt hjärta.
Måste säga det att jag är delvis skyldig till att han är sjuk då av att han faktiskt kom till mig när jag precis varit sjuk tidigare i veckan, så jag gav stackarn en jäkla hosta och feber på det, usch :(
Annars har jag haft det jätte trevligt där och det är alltid lika tråkigt att åka därifrån, för vi har det så himla bra ihop där!

Likes

CommentsHade lite mello mys med Alice och Saga innan vi gick ut och träffade Jonathan & Ted, vi va dock inte så jätte länge med dom eftersom det var så himla kalt ute.
Vi lyssnade på musik och snackade ett tag och nu har jag precis kommit in och ska krypa ner i sängen framför en bra film!

Likes

CommentsSka snart dra mig mot skolan efter jag fått i mig lite att äta!
Efter skolan har jag inget planerat så jag får se om jag hittar på något då!

Likes

Comments