Igår va Saga jag Samantha och Emma ute och gick med Hundarna och dom såg precis ut som på bilderna jag la ut(; men den lilla var jävligt crasy...hon skulle springa och hoppa på den andra hunden och vi lekt med hundarna och dom va sjukt söta!(; men idag har jag varit i skolan och där har vi inget speciellt som vi gör med..tjjaa, förlåt för alla dåliga uppdateringar jag har gjort på sistone men nu när det är skola och så, så har jag inte så mycket att skriva om och inte alltid tid heller..Men jah.. Harre gött!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imon ska jag Saga Emma & Samantha och träffa hundarna vi ska gå ut med det är två skit söta hundar som ni får bild på nedan(: Men då ska vi gå ut med den varje Onsdag. Och då ska vi darför imon gå och träffa dom vid 10 så hundarna får träffa oss och så att vi vet hur hundarna och ägarna är!(: så det ska bli skit kul!


Likes

Comments

Då är man sjuk igen! Jag har precis vaknat och då ringde Saga och Natalie och ville va men det kunde jag juh inte så jag tar lite mys hemma!Likes

Comments


Missa inte F's "förfest" som ger dig grymma priser i baren fram till 23.00 varje fredag. Dra med polarna redan vid 21.00, vi kör självklart ingen entré förens efter 22.00 och alla tar del av erbjudandet, öl, vin & cider från 39:-, drinkar från 69:- samt alkoholfritt alternativ från 25:-

Skål på det!

- Tid: 21:00-03:00 (Nattklubb from 22:00)
- Plats: Bryggeriet, Kungsportsavenyn 3
- Dresscode: Party!
- Ålder: 18år
- Entré 100:- | 60:- med gästlista (garderob ingår)

Varmt välkomna önskar,

Vi på "F"
Ahh! Nu vill jag bli 18 NUUUUU! Detta låter ju som en sjukt rolig fest!

Likes

Comments

Jag har inte bloggar så mycket nu på ett tag ska göra de lite oftare nu men jag har inte så mycket att skriva om jag har ju skaffat VideoFy.me. Nu så jag har ju varit inne på de lite nu så där kan ni kolla på mina videor och jag ska snart också lägga ut lite på YouTube har bara inte orkat!??
SOCIIIIAAALLLL?

Skype: snyggo3
Insta: jenne.Bieber
VideoFyMe: Jenne

Likes

Comments

Jag va på pizzan för ett tag sen med Mamma och Maria och då kom Marias morbror fram och pratade med oss och sen efter ett tag sa han bah " Du är lik Madonna " till mig..är jag det? Jag vet inte ens vem Madonna är X)

Likes

CommentsVet att de igentligen är från förra året men ändå (: Detta är min månad!

Likes

Comments

nån som vet vart man kan köpa en sådan keps?

skriv gärna en kommentar♥

Likes

Comments