Header

va med denna mupp idag❤️..bjuder på bilden,haha

Idag så fyllde min mamma år så min tremänning kom på besök! Vi lekte med hennes lillasyster och snackade med några på Skype❤️
Gjorde även en del läxor som ska va klara till veckan. Imorgon blir de o fortsätta med läxorna o sola då de ska bli fint väder✌️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Va o såg på bio idag med min mamma och mina 2 bröder och filmen vi va på var godzilla. Imorgon blir det att gö en massa läxor och sola om de blir fint väder.

Likes

Comments

hey,va sjukt länge sen ja blogga..har inte haft nått att blogga om såå. Idag så har jag bara solat och kollat på film. imorgon ska kanske ner på stan,men får se om ja orkar de,sen så måste jag också plugga en massa då jag har en del läxor.

Likes

Comments

igår åkte elli med mig hem då vi skulle fota mina djur till en sak på skolan då vi ska gö nått bildspel på bilden. igår så kollade vi på let's dance och benjamin gick vidare! sen så snacka vi med några på skype osv. idag när vi vakna så åt vi först frukost och sen så gick vi ut och fota på min hund och sen så åkte elli hem och jag o min mamma till nisses (en affär), efter vi vart där åkte vi till 37:an och fika!

min outfit idag

Likes

Comments

hade mina nya tröja på mig idag som jag köpte i lördags✌ (tröjan är köpt på bikbok)


skolan var okej idag, trodde hela dagen att det var onsdag..haha😳 hade typ en riktigt lektion idag och det var NO:n, gjorde inte nått på dom andra lektionerna, höll på med mobilen, haha. vi kolla även på film på SO:n. idag blir de att kolla på talang och skriva på min "novell". ska även skriva ut ett arbete som ska in på onsdag.

imorgon är det friluftsdag 😔 vi ska va ute hela dan och så ska vi "bada" isvak, fast kommer inte gö de då man inte behöver om man inte vill.

Likes

Comments

Happy bday justin!! 💜 ily love you so much ,can't believe that ur already 20! 😱💜

Likes

Comments

idag så var det hemkunskap och då bakade vill bullar!, och var faktiskt nöjd med dom för att va första gången med att baka bullar..haha. och dom vart sjukt goda...åt dock lite för många så vart o må illa 😉 imorgon är det även fredag! och på lördag fyller justin 20år! 💜..ska även kolla på melodifestivalen, ska heja på linus svenning.

har även bara lyssnat på musik idag,har även läst på några noveller, kollat på videos och snackar just nu med micke, jesper och alexsander.

Likes

CommentsSådär lagom seriös bild på mig o elli😉

Var i skolan idag och det var chill...vi gjorde krut på kemin som vi sen fick testa att tända eld på👍 imorgon så ska ja,elli o millan till mejk o köpa godis då vi har sovmorgon🍭 #tjockisar
Vi ska även dansa hela dan och sen på kvällen blir de att dansa med alla 9:or på skolan..😔

Likes

Comments


Vi va in på ett fik inne i Stockholm och detta va vad ja åt..kan säga att de var nog den dyraste kladdkakan jag någonsin ätit..haha


Vi va även o titta på sergelstorg och kollade hur det såg ut där😜

Vi va även in på gallerian och där inne va vi in på hollister och där köpte jag två tröjor!

Var ju som sagt i Stocholm i onsdags med min mamma och min kompis..tog inte direkt jättemånga bilder därifrån,men tog iaf några😊 såå ja,här har ni dom..kommer kanske upp på kläderna ja köpte,men får se om ja orkar de..hahah.

Likes

Comments