Header

Life is b-e-a-utifuuuul. Imorgon hämtar jag nyckeln till nya lägenheten så hela helgen kommer väl i princip spenderas med att inreda och göra mig hemmastadd! Livet är fint, men fattigt! Ingen inkomst på 7 månader sätter sina små spår haha. Ska bli sååå skönt att komma igång med nya jobbet på måndag. Är riktigt taggad! Livet har stått på paus ett tag men nu är det time to press that play button!


Likes

Comments

Dagen kunde inte börjat bättre när jag får ett samtal från ett jobb jag sökt, kommer på intervju direkt och intervjun avslutas med att jag erbjuds jobbet och självklaaart tackar jag ja! Så imorgon har jag min första arbetsdag på Jula. Bra dag!!!

Likes

Comments


Åååååh vad jag saknar detta. Jag trodde jag var färdig med L.A. men tydligen inte. Nästan så man börjar lipa när man börjar kolla bland alla bilder ifrån hösten och tänker på alla roliga minnen! Men jag kan trösta mig i att ingen av de andra tjejerna jag bodde med är kvar, för hade de varit det finns det ingen tvekan om att jag också stannat! Kan inte tänka mig att bo i L.A. utan marina-familjen. Men jag vet i alla fall att jag inte är klar med denna stad! Det kommer alltid att vara mitt andra hem och vi kommer att ses igen, lita på det.

Likes

Comments
Likes

Comments

Vad hände? Nu är det bara en skolvecka kvar här i Los Angeles och om fyra veckor är man hemma igen! Fy vilken ångest, men lättnad på samma gång. Har haft det sjukt bra och träffat fyra nya bästa vänner som man delat den här upplevelsen med. Det hade inte varit i närheten lika kul om jag inte haft dem vid min sida! Då var snart detta kapitlet slut och dags att påbörja ett nytt. Men innan dess, finals och SEN Hawaii! 


Likes

Comments

Heeeeeeey. SÅ dålig uppdatering på sistone, jag skäms verkligen. Sen när det har gått ett tag utan några inlägg så ger man upp helt till slut. Till er som brukar komma hit och kolla så ber jag innerligt om ursäkt. Men antagligen så ser ni inte detta eftersom ni säkert sluta läsa vid det här laget. Vad har hänt då? Halloween är över, och måste säga att jag är så glad över att ha spenderat den högtiden här i USA. Alla går ju bananas! Bästa var Horror Night på Universal. Bland det roligaste någonsin! Sen gick vi halloweenparaden tillsammans med 500 000 följeslagare. Det var en upplevelse.

Sen har det varit mycket skola. Prov, uppsatser, uppgifter, inlämningar. Inte en lugn stund. Mer än halva terminen har gått med bara 5 veckor kvar nu, galet! Hela november kommer gå hur fort som helst nu när jag har familjen på besök också! Så himla kul att ha dem här. Nu ser jag fram emot måndag när även Matilda kommer!


Likes

Comments