Nu var det ett tag sedan jag började gymnasiet. Hittills känns det bra och tror jag jag valt rätt program. Lite nervös att jag inte kommer klara eller orka allt plugg men det ska jag se till att jag gör. Har redan en hel del läxor men inga prov.
En hel del saker har hänt det senaste och idag var jag på min första pay and jump (träningstävling) men Passi på över ett år. Sist kom vi över tre hinder sen skenade hon. Idag kom äntligen våran första felfria runda och jag är överlycklig! Dock var hon väldigt taggad och det gick fort men men övning ger färdighet!

Likes

Comments

Efter denna veckan har jag varit i Göteborg två dagar och även på Liseberg. I tisdags var jag där med tjejkompisarna! En riktigt lyckad dag. Träffade två klasskompisar från nian med deras kompisar. Vi åkte nästan alla attraktioner som fanns! Fanns en ny som jag verkligen inte gillade första gången jag åkte den men andra gånger var den hel okej. Som sagt var jag där med mamma igår också. Hon hade inte varit på Liseberg på minst 8 år så vi åkte dit och testade två attraktioner. Blev Balder och helix. När vi köpte biljetter fick vi även två biljetter till spelhjul. Hade aldrig kört om vi inte fick de så vi tog först bästa hjul vi såg. Medans vi väntade på vem som vann sa jag "att jag aldrig vunnit och nu vill jag inte för orkar aldrig äta all choklad. Bara för jag inte vill kommer vi säker att vinna." Självklar gjorde vi det så fick gå runt och bära på en 2 kg daim...

Likes

Comments

Jag är så taggad på allt just nu känns det som! Känns som jag starta om från noll och bara tänker framåt. Med Passi blir det framgångar varje dag och här nedanför är videon när hon flög över 110cm! På lördag drar jag på min första pay and jump från 1 år tillbaka. Snart börjar jag på gymnasiet och idag har jag fått reda på den nya klassen. Imorgon ska jag även till Liseberg med underbara människor! Taggad till tusen nu till hösten!

Likes

Comments

inte långt kvar till skolan börjar nu och jag börjar bli liter nervös.. Igår var jag, Jessica och Alice ute med båten. Åkte ring, fila och bada. I föregår skulle vi kolla på utebio men fick inga bra platser så stack hem till en istället och senare på kvällen badade vi. Idag har jag hopptränar. Vlev lite Gymnasti och styrketräning för Passi. Hon flög över 110 cm som ingenting! Hon kan när hon väl vill, haha. Hoppas ni alla har haft ett bra sommarlov trots att det inte har varit något toppenväder!

Likes

Comments

Dagen har jag tillbringat på varbergs Summer gjorde show. En väldigt bra dag. Dock önskar jag att jag skulle tagit med kameran som jag först tänkte. Peder fredricsson vann i alla fall Grand Prix

Likes

Comments

Idag har jag varit hos kusin Vitamin på släktkalas då hon fyller 18 nästa vecka. Blir så mycket liv då det blir mycket småbarn. Blir tyvärr inte mycket bloggning pågrund av att telefonen krånglar och även inte har dator nu på sommaren. Får ny på Ps sen

Likes

Comments

idag var jag i stan och träffade två kompisar. Satte oss på ett café och bara prata väldigt länge. Pratade om allt möjligt. I fredags träffade jag också en kompis fast då åkte vi ner till hamnen/havet och åt lite vattenmelon. Var längesedan vi träffade varandra så var mysigt! Imorgon blir det jobb och träning som vanligt!

Likes

Comments

Igår var jag först och hopptränade vilket gick bra. Det börjar ta sig och har äntligen en clear round på gång! Vid två tiden skulle jag träffa en kompis i stan som jag inte träffat sedan tisdagen efter skolavslutningen. Har inte träffat någon från min klass (klassen i grundskolan) på hela sommarn! tänk att man har träffat varandra nästan vare dag under skoltid i hela 10 år och nu kommer man kanske nästan aldrig träffa eller se varandra. väldigt konstigt när vi bor i en liten stad och alla bor nästan med cykelavstånd till varandra. Hoppas man ser varandra någon gång

Likes

Comments

idag är det bara 30 dagar kvar på sommarlovet. Om bara 30 dagar börjar jag första året på gymnasiet. Ny skola, nya lärare och nya klasskompisar! Spännande och lite nervöst! Nu kör vi tre år med mycket plugg men tror även det kommer att bli awesome.

Likes

Comments