Jag blev så trött igår efter min träning att jag gick hem, duschade, åt och sen dök jag direkt ner i sängen. Det blev en riktigt go combo träning igår. Först körde jag 45 minuter Indoor Walking, vilket är ett pass på en crosstrainer för er som inte vet det. Ett sånt pass räcker gott och väl som träning. På Nordic Wellness i Halmstad så har dem även acticio på IW(vilket är pulsband). Jag brukar ofta bara köra med min egen pulsklocka som jag alltid har på mig men har sedan jag började gå på IW här i Halmstad börjat använda det och det är faktiskt riktigt roligt. Det sporrar lite extra och man ser det så himla tydligt. Så det är något jag verkligen kan rekommendera :)

Efter IWn så var det dags för 45 minuter Crosschallange som NW kallar det. Det är cirkelträning med 16 olika stationer, blandat med styrka och kondition. Vi brukar köra varannan styrka och varannan kondition. Det gör att pulsen aldrig riktigt hinner komma ner. Malin som kör båda passen är helt grym på att peppa och förmedlar verkligen träningsglädje. Det tycker jag är otroligt viktig att en instruktör gör. Det är det som får mig att komma tillbaka.

Som ni förstår så var jag helt slut efter dessa två passen. Men jag gillar att kombinera styrka och kondition. Särskilt när man får börja med konditionen för då åker pulsen automatiskt upp snabbare på styrkan sen. Det blir sjukt jobbigt men efteråt är det en fantastiskt känsla. Det var första gången jag gjorde detta upplägget. Hemma i Helsingborg brukade jag alltid köra 30 Spinning och 30 Tabata. Så detta var ju snäppet värre eftersom här är 15 min extra på varje pass men helt underbart. Det är helt klart något jag tänker fortsätta med.

Det är en speciell känsla när endorfinerna sprids i kroppen efter ett bra träningspass. Här behövs minsann inga droger för att bli hög på livet. Det räcker gott och väl med träning i världsklass. Ni som tränar själva vet vad jag pratar om. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Måndag morgon och en ny vecka har börjat. Jag börjar alltid min dag med min standar frukost vilket innehåller havregrynsgröt med mjölk och en klick äpplemos, vatten och ibland en Nocco. Idag kunde jag ta sovmorgon eftersom vi inte ska vara i skolan förrän 13. Jag pluggade lite i helgen så jag slapp gå upp tidigt idag. Jag älskar slöa morgnar och speciellt måndagar. Hur mysigt är det inte att tända lite ljus och äta frukost samtidigt som man tittar på en tv-serie? Jag älskar det! Efter att jag har varit i skolan i tre timmar så är det dags för dubbelträning ikväll. Måndagskvällar är en favorit dag för mig att träna. Jag tränar ofta bara Crosschallange men idag slår jag på stort och kör IW innan. Ledaren som har passen är grym och jag är super taggad. Har inte tränat sedan i onsdags tror jag... Så ni kan ju tänka er hur laddad jag är.

Hoppas ni får en fantastisk start på veckan och en grym dag!

Likes

Comments

Största anledningen att jag startade denna bloggen var för att jag ska använda den som en träningsdagbok och kanske inspirera en och annan själ. Om 14 dagar börjar jag med online PT med lofsan gruppen. Fram tills dess får ni hänga med ändå. Jag tänkte också dela med mig om min vardag som lärarstudent. Så det är framförallt vad denna bloggen kommer innehålla, träning och mitt vardagsliv fullt med bilder. Jag tycker detta ska bli jätteroligt och ser fram emot att få dela min vardag med er. Om det är något ni undrar över så släng i väg en kommentar med er fråga så svarar jag så gott jag kan :o)

Tills nästa gång ska jag damma av min kamera så jag kan bjuda på lite färgglada bilder.

Likes

Comments