VI HAR VUNNIT SEGERN ÄR VÅR SEGERN ÄR VÅR NANANA!!!! ;D

YEEAAHH vi har VUNNIT NANANA, då har matchen precis slutat och vi har haft en  underbar match.

 min morgon startade med att jag och malle möttes upp i stan för att käka Mc innan matchen men vi såg att klockan rullade iväg så vi köpte med oss maten och påvägen ut genom femman var det SMOCk fullt shiiit så jag sprang och kollade vad som hände men aah så klart så var ju han dära YOOHIO här eller vad han heter hahah men vi stack där ifrån mot TRÄDGÅRN för blåvitts förfest
 precis när vi kom dit så var 2vänner till oss utanför så vi var med lilla nina ett tag sen gick vi in för att köpa den första ölen ja då vart det ännu mer vänner som vi kände , vi satte oss där ute i solen bland alla BLÅVITTARE så jäddra skön känsla va . det var bara att tagga den sista TIMMEN innan start , dricka lite , sjunga lite, gapa lite och invänta det bästa.
 15:00 AVSPARKE i ullevi med massa massa folk, solken som in i ... och en gapande klack kunde det bli bättre eller?? :)) vi fick 1-0 redan efter 25min!!!! snacka om skön peppning va och sen fick vi vårat andra på 2a halvlek !!!
 denna hemmapremiären var så braa att man inte kunde vara mer lycklig och att få stå där i värsta värmen också jag stog ju och solade mig hahah.

 Underbart att vinna inför vår hemmapublik.

<

 

  • Kolla på denna underbilden så FINT DOM sitter HAHAH våra ÄNGLAR!!

<

 

när matchen var slut och vi gick mot femman så var YOOHIO kvar jag fick bara en bra bild. ^^

SOCKERSÖT eller? ;))

  • 0 visningar

Gillar

Kommentarer