JENNIE TALAR UT!

-  då tar min dag först ja den gick ovanligt fort jag somnade efter filmen som jag såg imorse sen så vaknade jag mot dagen när solen lyste in i mitt rum hehe så då gick jag upp och käkade lite frukt efter det bestämde jag mig för att träffa lilla Malle för hon kom hem inatt från italien så vi har varit med varann tills nu :) busat och bara chillat som vanligt, det är grymt bra när man bor GRANNAR asså!

 

Ingen behöver bry sig, men måste få skriva av mig.

känner mig så fruktansvärt less, less på folk som inte kan acceptera den man är jag blir så otroligt förbannad på folk som ska kritisera andras utseende eller klädstil. alltså , snälla? om alla skulle ha likadana kläder, frisyrer o.s.v så skulle det intefinnas något som kallas egen stil fattar inte folk det eller?  det är så sjukligt irriterande speciellt folk
som kommenterar anonymt och inte vågar stå för vem man är. det gör mig rent ut sagt galen av ilska låt folk ha på sig vadfaan dom vill och framför allt : man väljer inte hur man ska se ut så låt bli att slänga skit onödiga kommentarer
i andras ansikten eller få PAYBACK!! ;) För det första, jag mår inte bra inte alls visst jag säger att jag mår bra för att jag vill inte visa mig svag för någon jag försöker le så mycket det går men mina närmsta vet när jag bryter ihop när jag gråter så mycket att jag mår dåligt flera dagar och mina ögon har torkats ut. Varför jag mår dåligt vet jag inte, jag tror det är av alla saker som händer runt om mig ALLA SOM KLAGAR på mig , alla som ska komma ivägen , alla som inte låter mig vara glad då jag fan är glad det är då ni ALLTID ska vända på mitt humör , alla som klagar på min JÄVLA KROPP ASSÅ DET RÄCKER NU för i helvete.. kolla på er själva jävla mmmh...!! . Jag är en känslig person de är jag.
Jag har alltid varit rädd att vara mig själv, alltid varit rädd för att sticka ut eller någonting, vill kunna vara mig utan att bli dömd för något, utan att folk ska peka ut fel med mig, typ "du är för smal, för tjock, för kort, för lång" osv, jag vet hur jag ser ut, är inte blind.. Har kämpat med min vikt hela mitt liv. Försöker bygga mig upp till en bra tjej en frisk tjej, men när jag mår dåligt rasar allt ner så är det och det vet la alla att MÅNGA kan må så.
Jag har inte heller alltid haft det bra hemma, jag är barnet som min pappa litar minst på han litar mer på min syrra än på mig & det känns liksom inte så snällt.. Bråkar hemma ofta, velat rymma hemifrån, velat ta livet av mig osv.
Ja de vet dom flesta om men inte alla jag har underbara vänner dock inte så många äkta men jag vet allt vilka som är eller ej  som stöttar mig när jag mår dåligt Speciellt min bästavän hon som får mig på andra tankar,hon som alltid vet hur man ska få mig glad, även om det kan bli typ tredje världskriget mellan oss så är hon den finaste vännen man kan hitta på hela planeten hela hon är så jävla bra. Vet inte om jag skulle tagit mig hit utan henne, du är bra du alle gumman!

 

Le åt dom som krossar dig. För det krossar dom att se dig att le.
<

Gillar

Kommentarer

Littlepartofwilda
Littlepartofwilda,
Jenniesh
Jenniesh,
tack ska du ha :))
nouw.com/jenniesh