- DET HANDLAR OM ATT GE OCH TA!

Tänker ni på det, att ge andra beröm för vad de klarar av och vad de gör bra? Vad andra lyckas med? Kan ni glädjas åt andras framgång?

Själv gillar jag att se mina vänner lyckas och göra bra ifrån sig.
 Kan även glädja mig åt andra, som jag överhuvudet taget inte känner men jag tror det handlar om att vara säker i sig själv.
De som sitter bakom datorskärmar och kränger ut sig massa fula, dumma, ondöiga och taskiga saker via facebook, bloggar, twitter, ja everywhere, jag tror det är personer som inte känner sig säkra i sig själva... Dom kan inte se andra lyckas och dom har behov av att trycka ner personen i fråga eller har bara inget liv. jag tycker det är så fel och så lågt. Jag skulle själv aldrig kunna sitta och skriva massa fula och elaka kommenterar vare sig det är en storbloggare eller en mindre bloggar - alla har vi känslor och innerst inne skadar det. Vissa lär sig att skita i det, medan vissa tar åt sig hårt. Jag är trygg i mig själv och jag känner aldrig ett behov av att trycka ner andra för att själv känna mig bättre,fyfan för sånt liksom.. jag lyfter hellre gärna fram mina vänner och andra, ger dom beröm men självklart känner man ibland att man vill ha något tillbaka hehe man vill ge och få. Visst, alla ha vi väl dagar när man känner sig dålig, värdelös.. men jag skulle inte må bra av att veta att jag sårat någon, däremot mår jag bra när jag vet att jag gjort någon glad. '

Gillar