- ÅHH NU FICK JAG ETT UNDERBART TELEFONSAMTAL!! :)))

- Wiiiie jag fick nyss ett grymt efterlängtat telefonsamtal från min styvfarsa som gjorde min morgon
 snacka om att jag blev överlycklig av att få höra att jag och min lillasyster är dina fina döttrar wiiiie!!! att få sådana ord efter sååå många år var behövligt och ja jag har alltid kallat just DIG för min Farsa även om du inte har fått höra det så har alla andra fått det du har betytt en stor del.

Det finns en tjej som jag saknar och älskar över hela mitt hjärta -MIN KÄRA ÄLSKADE LILLASYSTER Amanda som jag nu inte har träffat på 18år jag dör snart av längtan till dig ska du veta!!!  asså 18år??!! mygad det är för långt tid man pallar inte stå ut mer duvet, det är helt jävla sjukt att detta kan hända folk att man ska behöva gå igenom sånt hära liv och att JAG fick förlora dig påvägen bara för det FYFAN säger jag bara FYFAN!!!
 jag minns dig som den uursöta lilla blonda flickan med lockigt blont hår, en liten prinssesa jag lärde dig ta dina första steg jag lekte med dig varje dag och kväll jag tog dig till dagis jag hämtade dig, jag gick promenader med dig , jag hade alltid med mig dig så att jag visste var du va (a jag försökte lära dig att säga mitt namn men det gick inte så bra du va ju ändå bara 3år hihi så jag pussade dig varje gång du sa fel så skrattade du jag busade sönder med dig, aa jag gjorde helt enkelt ALLT med dig för att du va allt jag hade , du fick all min kärlek sen kom djävulsdagen... men du vet ordtrycket "det finns jobbiga stunder & efter regn kommer solsken" det är frågan? om det nu är sant så får den gärna slå in då jag får dig i min famn igen. jag älskar dig jätte mycket min fina skatt . du är min lillasyster ,mitt kött&blod, mitt liv & min andra halva. Men glöm aldrig att jag bara är ett telefonsamtal bort om det är nått bara för dig så ska jag gå igenom eld och trampa på spikmattor för att kunna ge dig hjälp & vad som än händer så ska jag ALLTID stå bredvid dig gumman. du betyder mer än systeryster   Jag vill bara att du ska vara här med mig nu,där vi båda hör hemma bara så att du vet så spelar det ingen roll vart i världen jag är för inget kommer imellan oss jag ska verkligen ta chansen nu att förklara för dig hur det egentligen är hur jäddra mycket jag saknar dig och hur mycket jag vill att vi ska träffas igen för jag längtar så OTROLIGT mycket efter dig och räknar ner dagarna tills dagen slår in, snälla kom snart du är PUSSELBITEN som klistar ihop oss igen. och micke? du ska vara stolt över denna fina flicka för det är jag.

P.S jag saknar er båååda mina hjärtan!
  • 61 visningar

Gillar

Kommentarer